Atakum'da 6 Ayda 95 Haneye 665 Defa Destek

Atakum Belediyesi’nin 65 yas üzeri ve dezavantajli vatandaslar için olusturdugu Evde Destek Hizmetleri Birimi faaliyete basladigi 2021 yilinin Haziran ayindan itibaren 95 haneye 665 defa destek ulastirdi.

Atakum'da 6 Ayda 95 Haneye 665 Defa Destek
Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci’nin, "Evdeki ihtiyaçlarinizda, Atakum Belediyesi yaninizda" diyerek duyurdugu Evde Destek Hizmetleri Birimi, 2021 yili Haziran-Aralik döneminde evde temizlik, kisisel bakim, psikolojik destek ve teknik alanlarda 95 haneye 665 defa ulasarak yogun mesai harcadi.

Evde Destek Hizmetleri Birimi bünyesinde vatandaslara psikolojik destek saglamak için iki psikolog, saç bakimi için bir kuaför, evde temizlik islerini gerçeklestirebilmek için alti temizlik personeli, yas almis vatandaslarin bakimi için iki yasli bakim uzmani, tansiyon, nabiz, seker ölçümü yapacak bir hemsire ile tamir ve onarim gibi teknik ihtiyaçlari karsilayabilmek için iki teknik personel hazir bulunuyor.

Evde destek hizmetinden faydalanmak isteyen Atakumlular, telefon numaralari üzerinden belediyeye ulasip talep olusturabiliyor. Evde Destek Hizmetleri Birimi, belirlenen sartlara uyan yurttaslarin yer aldigi listeler dogrultusunda belediye hizmetini kent geneline ulastiriyor.
Kaynak: İHA