Isparta'da Esnaf Kardan Gelin Yapti, Vatandas Fotograf Için Siraya Girdi

Isparta’da uzun yillar sonra etkili olan kar yagisinin ardindan çocuklar kardan adam yaparken bir esnaf da kardan gelinlik yapti.

Isparta'da Esnaf Kardan Gelin Yapti, Vatandas Fotograf Için Siraya Girdi
Ispartali kuaför esnafi Melek Oflaz ve Kuaför Gizem Elitok, dükkanlarinin önüne kardan gelin yaptilar. Yapimi yaklasik 1 saat süren 1.80 boyundaki kardan gelinin makyajindan duvagina VE belindeki kusagina kadar her seyi düsündüler. Gelini gören Ispartalilar ve özellikle kadinlar ani ölümsüzlestirmek için bol bol fotograf çektirdi. Isparta Sempati Güzellik Merkezi Sahibi Melek Oflaz, “Bugün sabah Rabbim güzel bir kar bereket verdi, bizde bir güzellik ve degisiklik olsun diye böyle bir kardan gelin yapalim dedik. Açikçasi çok ilgi beklemiyorduk ama yaptigimizdan beri ilgi çok güzel” dedi.

Kuaför Gizem Elitok, kardan gelini yapmalarinin yaklasik 1 saat sürdügünü belirterek, “Sabah bu kadar kar yagdigini görünce bunu degerlendirelim kardan gelin yapalim dedik. Gelinin yapimi 1 saatimi aldi bu kadar yogun bir ilgi olacagini beklemiyorduk bu durum bizi çok mutlu etti” diye konustu.

Kaynak: İHA