Usta Ve Pekyatirmaci, Tatköy Mahallesi'nde Çalismalari Inceledi

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Konya Milletvekili Leyla Sahin Usta, Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci ile birlikte Tatköy Mahallesi’nde devam eden kar temizleme çalismalarini yerinde inceledi.

Usta Ve Pekyatirmaci, Tatköy Mahallesi'nde Çalismalari Inceledi


Her firsatta ilçe ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Konya Milletvekili Leyla Sahin Usta ile birlikte Tatköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Cuma namazi sonrasinda vatandaslarla sohbet eden Usta ve Pekyatirmaci mahallede hummali bir sekilde devam eden kar temizleme çalismalarini yerinde inceledi. Usta ve Pekyatirmaci’ya AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Mustafa Hakan Özer, Tatköy Mahalle Muhtari Ahmet Samur ve vatandaslar eslik etti.

Mahalle sakinleriyle sohbet eden Genel Baskan Yardimcisi Usta, kurak geçen bir yildan sonra bolca rahmet yagdigini ifade ederek, “Su anda Tatköy Mahallemizde Selçuklu Belediye Baskanimiz ve Selçuklu Ilçe Baskanimizla birlikteyiz. Esnaf ve vatandaslarimizla sohbet ettik ve Tatköy Muhtarligimizi da ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerle ilgili istisarelerde bulunduk. Yine Selçuklu Belediyemizin tüm mahallelerde oldugu gibi burada da fedakarca sürdürdügü kar temizleme çalismalarina sahitlik ettik. Baskanimiza ve ekibine özverili çalismalari sebebiyle tesekkür ediyorum” dedi.



Cuma ve kar bereketini hemsehrileriyle paylastiklarini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Çok sükür bekledigimiz ve özledigimiz kar bereketine kavustuk. AK Parti Genel Baskan Yardimcimiz ve Konya Milletvekilimiz Leyla Hanim ile birlikte Tatköy Mahallemizi ziyaret ettik ve her iki bereketi mahalle sakinlerimizle birlikte yasiyoruz. Kar temizleme çalismalarimiza 7/24 esasiyla devam ediyoruz ve elhamdülillah herhangi bir aksakliga mahal verecek bir durum yok. Ben tüm mahalle sakinlerimize bereketli ve güzel günler diliyorum. Içleri rahat olsun biz hep onlarin yanindayiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA