(Düzeltme) Antalya'da Cinayet Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Antalya’da uyusturucu madde ticareti anlasmazligindan çiktigi iddia edilen tartismada bir kisi silahla öldürüldü. Süphelilerin, öldürdükleri ve yaraladiklari kisilere kafede randevu vererek bulustuklari ögrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, sabah saatlerinde Konyaalti ilçesi Liman Mahallesi 42 Sokakta bir petrol istasyonu yakininda meydana geldi. Süpheli I.Y., Bilal K. (35) ve arkadasi Sedat Ö.’yü bir konu görüsmek için sokak içindeki bir kafeye çagirdi. Iki arkadas, kiraladiklari bir otomobil ile kafeye geldi. Kafe içinde oturup konusmaya baslayan taraflardan süpheliler, Bilal K. ve Sedat Ö.’den iddiaya göre, uyusturucu madde istedi. Iki arkadas, süphelilere uyusturucu maddenin olmadigini ve getiremeyeceklerini söyledi.

Bunun üzerine taraflar arasinda baslayan tartisma kisa sürede disariya tasti. Daha sonra iddiaya göre süpheliler, “Bizi polise ihbar etmissiniz” diyerek Bilal K. ve Sedat Ö.’ye ’sallama’ tabir edilen biçak ve silah ile saldirdi. Çikan kursunlardan biri çene altina isabet eden Bilal K. agir yaralandi. Sedat Ö. ise kesici aletle çesitli yerlerinden yaralandi. Isletme çalisanlarinin durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne haber vermesiyle olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi. 112 Acil Saglik ekipleri, yaptigi kontrolde Bilal K’nin hayatini kaybettigini belirledi. Sedat Ö. ise yarali sekilde ambulansla hastaneye kaldirildi. Süpheliler I.Y., A.S.. ve M.A., olay yerinden otomobille kaçti. Savcilik ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasinin ardindan Bilal K.’nin cenazesi Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Polis ekipleri, süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA