Cumhurbaskani Erdogan Hafta Sonu Trabzon Ve Giresun'a Geliyor

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan toplu açilis törenleri için hafta sonu Trabzon ve Giresun’a geliyor.

Cumhurbaskani Erdogan Hafta Sonu Trabzon Ve Giresun'a Geliyor
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Cumartesi günü Giresun, Pazar günü ise Trabzon’daki toplu açilis törenleri için bölgeye geliyor. AK Parti Trabzon Il Baskanligi’ndan basin toplantisi düzenleyen AK Parti Trabzon Il Baskani Sezgin Mumcu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Trabzon’a gelisi ile ilgili yaptigi açiklamada 19 yil boyuncu kentin çehresini degistirdiklerini ve sayisiz projelere imza attiklarini söyledi.

Baskan Mumcu, "Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in sehrimiz Trabzon’a olan sevgisini 19 yillik iktidarimiz boyunca yaptigimiz yatirimlarda görebilirsiniz. 19 yil boyunca Trabzon’un çehresini degistirdik sayisiz projelere imza attik, kiymetli Trabzonlu hemserilerimizin yasam standartlarini yükselttik hayal edilemeyen projeleri gerçeklestirdik. Iste tüm bu projelerin gerçeklesmesinin mimari Trabzon sevdalisi Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz yine sehrimize tesrif ederek bizleri onurlandiriyor ve bunun yaninda açilisini yapacagi projeler ve müjdeleriyle birlikte sehrimize hizmet etmeye devam ediyor" dedi.

2 yillik pandemi sürecinde de yatirimlarin devam ettigini vurgulayan Mumcu, "Partimiz kuruldugu gündeki heyecanimiz millete hizmet etme askimiz nasilsa bugün de ayni ask ve ayni heyecanla davamiza sahip çikmaya sehrimize ve milletimize daha güzel hizmetler yapmaya gayret ediyoruz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in pazar günü gelisi ile birlikte yapacagimiz açilislar ile birlikte Trabzon’umuza 19 yillik iktidarimiz boyunca 35 milyari askin yatirim yapildi. Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in AK Parti iktidarlari döneminde yaptigi dönüsüm hamleleri ve birçok alanda attigi temeller sayesinde bugün pandemiye karsi en saglam direnç gösteren ülke olduk. Dünyada yasanan zorlu pandemi kosullarina ragmen ülkemiz yatirim yapmaktan millete Hizmet etmekten asla bir adim dahi geri durmadik. Pazar günü yapilacak olan toplu açilis töreninde hepimiz görecegiz ki 2 yillik pandemi sürecinde de yatirimlarimiz devam etti ve AK Parti millet için üretmeye hiç ara vermedi. Dünya durdu hizmet durmadi. Dünya durdu yatirim durmadi. Bu iki yillik süreçte dahi büyük projelere imza attik. Yerli asimizi ürettik hastaneler yaptik Çanakkale köprüsünü tamamlamak üzereyiz. Kanal Istanbul projesini baslattik. Trabzon’daki yatirimlari da hakeza hepimiz görüyoruz" seklinde konustu.

Trabzon’un 50 yillik altyapi sorununun çözüldügünü kaydeden Mumcu, "Sehir hastanesi devam ediyor. Karayollarinda büyük yatirimlar yapiyoruz. Hiçbir seye ara vermedik. Çünkü bizim sevdamiz Millet, isimiz hizmet. Basta Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan olmak üzere; kiymetli Bakanlarimiza, vekillerimizi, belediye baskanlarimiza ve emegi geçen herkese cani gönülden tesekkür ediyorum. Bütün Trabzonlu hemserilerimizi Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in tesrifleriyle Pazar günü saat 14.00’da Trabzon meydaninda gerçeklestirecegimiz toplu açilis törenimize davet ediyoruz" diye konustu.



Milletvekili Ayvazoglu: "Cumhurbaskanimiz Trabzon’da önemli açiklamalar yapacak"

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu ise Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Trabzon’a gelisi ile ilgili yaptigi açiklamada, "Kiymetli Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in sehrimize tesrif edecek olmasindan dolayi büyük mutluluk duyuyoruz. Cumhurbaskanimizin Trabzon’a çok önem verdigini hepimiz biliyoruz. Trabzon halki da sevgi ve özlemle dünya lideri Recep Tayyip Erdogan’i bekliyor" dedi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Trabzon’da önemli açiklamalar yapacaginin altini çizen Milletvekili Bahar Ayvazoglu, "Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan sehrimizde önemli program ve açilislar gerçeklestirecek. Trabzon’dan bölgemize, bölgemizden ülkemize, ülkemizden dünyaya önemli mesajlarin verilecegi toplu açilis törenimize bütün Trabzonlu hemsehrilerimizi davet ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA