Baskan Akkaya'dan Muhtarlarla Degerlendirme Ve Istisare Toplantisi

Konya’nin Aksehir Ilçe Belediye Baskani Salih Akkaya, ilçedeki tüm mahalle muhtarlari ile degerlendirme ve istisare toplantisi düzenledi.

Baskan Akkaya'dan Muhtarlarla Degerlendirme Ve Istisare Toplantisi
Aksehir Belediyesi Hidirlik Sosyal Tesislerinde yapilan toplantida konusan Baskan Akkaya, birlik ve beraberligin önemine dikkat çekerek, “Bugün bir araya gelerek 2021 yilina dair yapilanlar ve 2022 yili beklentilerine dair sizlerin görüslerini alalim istedik. Taleplerinizi imkanlar elverdigince belediyemiz bütçesiyle Aksehir Belediyesi yatirimlari kapsaminda, Büyüksehirimizin KOSKI ve Fen Isleri alanlarina giren konulari da takip ederek, Bakanliklar ile ilgili konularda Milletvekilimiz Orhan Erdem’in önderliginde takip ederek insallah bu ihtiyaçlari ve talepleri gidermeye gayret edecegiz. Allah su birlik beraberligimizi bozmasin. Bakiyoruz dünyada bir çok yer adeta kayniyor. Afetler ve dogal felaketler ayri bir konu ama onun disinda, saldirilar, iç savas, dis savas gibi birçok ülkede huzursuzluklar var. Pandemi zaten basli basina iki yildir dünya devletlerinin ayarini bozdu. Her devlet bu salgindan etkilendi. Büyük bir devlet ve milletiz. Büyük bir devlet gelenegimiz var. ‘Insani yasat ki devlet yasasin’ diyen bir ananemiz var. Allah’in izniyle bu dogrultuda ve düsturda, devletimiz de milleti için yapmasi gereken her seyi yapiyor” dedi.

AK Parti Aksehir Ilçe Baskani Abdurrahman Çardakoglu da yaptigi konusmada, “Ülkemizde gerçekten güzel seyler oluyor. Yerli arabamizi yapiyoruz. Yerli asimizi gelistirdik. IHA-SIHA yerli üretimlerimiz var. Gerçekten bunlar hepimizin gururudur. Simdi bir ülkenin tam bagimsiz olabilmesi için enerji anlaminda hiçbir ülkeye yüzde yüz bagimli olmamasi lazim. Bunun içindir ki Dogu Akdeniz ve Karadeniz’de verdigimiz mücadele bu yöndedir” diye konustu.

Konusmalarin ardindan toplantiya katilan muhtarlar, Baskan Akkaya ile istisare ederek, talep ve beklentilerini dile getirdiler. Toplantiya; Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, AK Parti Ilçe Baskani Abdurrahman Çardakoglu, Aksehir Belediyesi Baskan Yardimcisi Mevlüt Yigit, belediye birim müdürleri, Konya Büyüksehir Belediyesi KOSKI ve Fen Isleri bölge sorumlulari ile Aksehir mahalle muhtarlari katildi.

Kaynak: İHA