Kursun Açiklamasi 'Zorlu Kis Sartlarina Haziriz'

Karaman Il Saglik Müdürü Dr. Adnan Kursun, Il Ambulans Servisi Bashekimligi ekiplerinin zorlu kis sartlari nedeniyle merkez, ilçe, köy ve mezralarda vatandaslara ulasabilmek için tüm hazirliklarini tamamladigini söyledi.

Kursun Açiklamasi 'Zorlu Kis Sartlarina Haziriz'
Il Müdürü Kursun, ”Her an kara ambulanslarimiz, paletli kar ambulanslarimiz, UMKE araçlarimiz, Acil Saglik Hizmetlerinde görevli hekim ve diger saglikçi personellerimiz ile zorlu sartlara haziriz” dedi.

Il genelinde gelisen kis sartlarini göz önünde bulundurarak, tüm tedbirlerin alindigini söyleyen Kursun, “Bu dönemde özellikle Taseli bölgesinde ilçelerimizin ve yüksek kesimlerde bulunan köylerimizin yollari kapanabiliyor. Bu sebeple vatandaslarimiz zor anlar yasayabiliyor. Her yil oldugu gibi bu kis öncesi de bütün hazirliklarimizi tamamladik. Araçlarimizin bakim-onarim, lastik degisimi, kar üstü araçlarimizin palet degisimlerini sagladik. Her an kara ambulanslarimiz, paletli kar ambulanslarimiz, UMKE araçlarimiz, Acil Saglik Hizmetlerinde görevli hekim ve diger saglikçi personellerimiz ile zorlu sartlarda hizmetlerimize devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA