Tarsus Emniyet Müdürü Ebubekir Fil Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Tarsus Ilçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, suçla ve suçluyla mücadele için ’112’ ihbar sistemi, KADES ve UYUMA uygulamalarinin etkin rol oynadigini belirterek, suçlularla mücadele etme hususunda en büyük destekçilerinin vatandaslar oldugunu söyledi.

Tarsus Emniyet Müdürü Ebubekir Fil Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Tarsus Ilçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, Benli Sehit Muhittin Kiliç Polis Merkezi Amirligi sorumluluk bölgesinde bulunan mahalle muhtarlariyla Tarsus Polis Evinde ve Fevzi Çakmak Polis Merkezi Amirligi sorumluluk bölgesinde bulunan mahalle muhtarlariyla Fevzi Çakmak Polis Merkezi Amirliginde bir araya geldi. Fil, "Göreve geldigimiz günden itibaren tüm mahalle muhtarlariyla bir araya gelerek, huzur ve güven ortaminin saglanmasinin, vatandaslarin can ve mal güvenliginin tesis edilebilmesinin, bize ulasamayan vatandaslarimiza ve sorunlarina muhtarlarimizla ulasilmasinin ve sorunlarinin çözülmesinin gayesindeyiz” dedi.

Tarsus’un huzurunu bozanlarin pesinde olduklarini, suçla ve suçluyla mücadele için ’112’ ihbar sistemi, KADES ve UYUMA uygulamalarinin etkin rol oynadigini belirten Ebubekir Fil, suçlularla mücadele etme hususunda en büyük destekçilerinin vatandaslar oldugunu söyledi.



Toplantida, Fevzi Çakmak Polis Merkezi ve Benli Sehit Muhittin Kiliç Polis Merkezi Amirligi bölgesindeki genel güvenlik, asayis ve güncel konular üzerinde degerlendirmeler yapilirken, mahalle muhtarlarinin talepleri, mahallelerin sorunlari dinlendi, sorunlara çözüm gelistirilmesi yönünde fikir alis verisinde bulunuldu.
Kaynak: İHA