Mega Projede, Saganak Yagmura Ragmen Çalismalar Sürüyor

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel’in kentin çehresini degistirecek Alanya Kapali otopark, pazar alani, sinema ve dijital Kütüphane projesinde ekipler, saganak yagmura ragmen ara vermeden çalismalarina devam ediyor.

Mega Projede, Saganak Yagmura Ragmen Çalismalar Sürüyor
Alanya Belediyesi tarafindan Cuma Pazari’na projelendirilen ve Baskan Yücel’in rüya projelerinden birisi olan Alanya kapali otopark, pazar alani, sinema ve dijital Kütüphane projesinde çalismalar tüm hiziyla devam ediyor. Sehrin adeta çehresini degistirecek mega projede devam eden çalismalar kapsaminda ekipler, palplans ve zemin iksalama islemlerini sürdürüyor.

“Projemizde çalismalarimiz hiz kesmeden devam ediyor”

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, içerisinde sosyal donati alanlari, sinemalar, dijital kütüphane, pazar alani, kapali otopark gibi birçok etkinlik alani bulunan komplekste, çalismalarin hizla devam ettigini vurguladi. Baskan Yücel; “Alanya’mizin adeta çehresini degistirecek, vatandaslarimizin sosyal taleplerine ve ihtiyaçlarina uygun sekilde tasarladigimiz mega projemizde, çalismalarimiz hiz kesmeden devam ediyor. Ekiplerimiz, saganak yagmura ragmen çalismalarini sürdürüyor. Projemiz tamamlandiginda herkesin begeniyle bakacagi, Alanya’miza yakisir bir hizmet olacak” dedi.

Kaynak: İHA