Karda Mahsur Kalan Hastanin Imdadina Yalova Belediyesi Yetisti

Yalova Belediyesi ekipleri, kar yagisi nedeniyle hastanede tedaviye gidemeyen hastanin yardim etti. Ekipler, hastayi kalça kemigi kirigi tedavisinin devami için Yalova Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Karda Mahsur Kalan Hastanin Imdadina Yalova Belediyesi Yetisti
Pasakent Mahallesi’nde ikamet eden ve geçirmis oldugu kaza sonrasi kalça kemigini kiran ve tedavisinin devami için Yalova Devlet Hastanesine gitmesi gereken Hakan Engin, Yalova Belediyesi ekiplerinden yardim istedi. Yalova Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekipleri 4 çekerli itfaiye araci ile hastayi evinden alarak Yalova Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ekipler, tedavi sonrasin hastayi yeniden evine götürdü.

Yalova Belediyesi personellerine tesekkür eden Engin, “Rahatsizligimdan dolayi hastaneye gitmek zorundaydim. Hava muhalefetinden dolayi evimden çikamadim. Arabam da karlar altinda kalmisti. Yalova Belediyesini arayarak yardim istedim. Sag olsun onlarda talebimi geri çevirmediler. Itfaiye Müdürlügüne ait olan araçla evimden alarak beni randevuma götürdüler. Belediyemize ve personellerine tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA