Bursali Firmaya Antalya'da Gida Fuari'nda Yogun Ilgi

Yanki Yemek A.S. bünyesinde, yeni nesil beslenme aliskanligi olarak adlandirilan Ev Disi Tüketim (EDT) alaninda faaliyet gösteren Doybox Gida, ürünlerini Türkiye’nin en büyük gida fuarlarindan biri olan Antalya Gida Fuari’nda (ANFAS) vitrine çikardi. BIDAA markasiyla pazarda yer alan EDT ürünleri ziyaretçilerden ilgi gördü.

Bursali Firmaya Antalya'da  Gida Fuari'nda Yogun Ilgi
Antalya Uluslararasi Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-21 Ocak tarihleri arasinda gerçeklestirilen 28. FoodProduct (Uluslararasi Gida ve Içecek Ihtisas Fuari), yurtiçinden ve 45 yabanci ülkeden 45 bin profesyonel ziyaretçiye ev sahipligi yapti. 450 firmanin yer aldigi fuarda Yanki Yemek AS’nin istiraki Doyboox AS de stant açarak, BIDAA markasiyla pazara sundugu ürünlerini tanitma firsati buldu. Fuara ve sektörel pozisyonlarina dair degerlendirmelerde bulunan Doybox Gida Operasyon yöneticisi ve Gida Mühendisi Esranur Koçi, hazir paket yemek sektöründe iddiali olduklarini, müsterilerine kaliteli ve ev yemegi lezzetinde ürün sunduklarini söyledi.



Doybox Gida’nin arkasinda 30 yillik birikimi bulunan Yanki’nin bulundugunu hatirlatan Koçi, bu güvenceyle yeni nesil besleme aliskanligina katkida bulunmayi hedeflediklerini belirtti.

Potansiyel müsterilerinin restoranlar, oteller, ofisler, fabrikalar ve dogrudan tüketiciler olduguna deginen Koçi, sektörel gelismeleri yakindan takip etme ve pazar payini genisletmeye yönelik organizasyonlarda yer almak istediklerini söyledi.

Antalya Gida Fuari’nin kendileri için önemli bir firsat oldugunun altini çizen Esranur Koçi, sektörle ilgili fuarlari ve gelismeleri yakindan takip etmenin ürünlerinin genis kitlelere ulasmasina katkida bulunacagini kaydetti.

EDT olarak adlandirilan yeni nesil tüketim aliskanliginin giderek yayginlastiginin altini çizen Koçi, “Bunun en önemli nedeni, hazir paket yemek kullanmanin zaman ve emek tasarrufu saglamasi. BIDA markasiyla pazara sundugumuz ürünlerimizde kalite ve lezzeti her zaman ön plana aliyoruz. Ayrica ürünlerimizin besin degerini kaybetmemesi için gerekli pisirme ve paketleme tekniklerini eksiksiz olarak uyguluyoruz. Hiçbir koruyucu ve katki maddesi kullanmadan ürettigimiz ev yemegi lezzetindeki ürünlerimiz, her geçen gün daha çok talep görüyor. Fuarda gördügümüz ilgi, dogru yatirim yaptigimizin bir göstergesidir. Fuarlarda bundan sonra da bulunmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA