Meram Belediyesi Mobil Taziye Araci Vatandaslarin Zor Günlerinde Hizmet Veriyor

Konya’nin merkez Meram Ilçe Belediyesinin kendi bünyesindeki atölyelerde iç dizayni gerçeklestirilen mobil taziye araçlari soguk kis günlerinde ihtiyaca karsilik veriyor.

Meram Belediyesi, fiziki belediyeciligin yani sira, sosyal belediyecilik alaninda da yaptigi çalismalarla takdir toplamaya devam ediyor. Bu kapsamda belediyenin kendi bünyesindeki atölyelerde özel olarak dizayn edilen taziye otobüsleri, vatandaslarin acili günlerinde misafirlerini agirlamasina vesile oluyor. Özellikle soguk kis günlerinde vatandaslarin içerisinde misafir edildigi mobil taziye araçlarinda Meram Belediyesi tarafindan yemek ve sicak çay ikrami da gerçeklestiriliyor.

“Gönül almak ve gönüllerde olmak çok kiymetli”

Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, vatandaslarin bazen mutlu bazen de acili günlerinde yanlarinda olmaya devam ettiklerini belirtirken, "Hemsehrilerimizin ihtiyaçlarina cevap vermek adina elimizden geldigi ölçüde projeler üretiyor, planlamalar yapiyoruz. Fiziki olarak ilçemizi güzellestirirken, sosyal alanda da hemsehrilerimizin yaninda olmaya özen gösteriyoruz. Bazen dügünlerde, bazen is yeri açilislarinda, bazen hasta ziyaretlerinde, bazen yavrularini kucaklarina aldiklarinda. Gönül almak ve gönüllerde olmak bizim için çok kiymetli. Mobil taziye araçlarimizla da hemsehrilerimizin acili günlerinde bir nebze olsun destek olmaya gayret gösteriyoruz” seklinde konustu.



4 mobil taziye araci Meram’in her noktasina hizmet veriyor

Taziye araçlarinin iç dizayninin tamamiyla Meram Belediyesi’nin atölyelerinde gerçeklestirildigini belirten Baskan Kavus, “Göreve geldigimizde var olan taziye otobüslerimizin ihtiyaci tam olarak karsilamadigini tespit ederek otobüs sayimizi 4’e yükselttik. Destek Hizmetleri birimimiz tarafindan atölyelerimizde hazirlanan otobüslerimizi araç filomuza dahil etmistik. Bugün gelinen noktada, özellikle sogugun etkili oldugu günlerde araçlarimiz önemli bir görev üstleniyor. Yine otobüs park alani için uygun olmayan noktalarda taziye çadirlarimiz da talebe cevap veriyor. Geçmiste oldugu gibi bundan sonra da hemen hemen her alanda gelistirdigimiz sosyal projelerimizle vatandaslarimizin yanlarinda olmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA