En Küçük Kadin Esnafin ATV Motoru Yandi Açiklamasi Polis Inceleme Baslatti

Amasya’nin Merzifon ilçesinde salgindan dolayi azalan isleri nedeniyle kapattigi dükkanini yeniden açan 1 metre 20 santim boyundaki Selda Çetinkaya’nin ATV motoru yandi. Kundaklamadan süphelenen 2 çocuk annesi kadin, yetkililerden yardim istedi.

En Küçük Kadin Esnafin ATV Motoru Yandi Açiklamasi Polis Inceleme Baslatti
Kendisi gibi dogustan boy kisaligi olan 2 kiz annesi 35 yasindaki Selda Çetinkaya, 5 yil önce esinden bosandiktan sonra memleketi Amasya’nin Merzifon ilçesinde çig köfte, izgara köfte ve çay sattigi bir is yeri açti. Ilk aylarda iyi olan kazanci korona virüs (Kovid-19) salgininin da etkisiyle azalan genç kadin, bu duruma daha fazla dayanamayarak is yerinin faaliyetlerini geçici olarak durdurdu.

Biri skolyoz hastasi olan 11 ve 14 yaslarindaki kizlarinin egitimi için ayakta kalip çalismasi gereken komsusunun bu durumunu gören ayni sokaktan Fatih Alkoç, kendisine ait kombi servisinde çalismayi teklif etti. Komsusunun is yerinde bir süre çalistiktan sonra yeniden geçici olarak faaliyetlerini durdurdugu dükkanini açan Çetinkaya bu sefer de eli ayagi olan motosikletinin yanmasiyla soke oldu. Evinin önüne park ettigi ATV motorunun yanmis halinin fotografini sosyal medya hesabindan paylasarak yardim istedi.

Merzifon Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerinin olayla ilgili inceleme baslattigi ögrenildi.
Kaynak: İHA