WhatsApp için yeni özellikler yolda: Yakında geliyor

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, yakında yepyeni özelliklere kavuşacak. Uygulamaya eklenecek bu yenilikler, bazı ekran görüntüleriyle sızdırıldı.

WhatsApp için yeni özellikler yolda: Yakında geliyor
Üçüncü taraf mesajlaşma platformlarının başında gelen WhatsApp, her geçen gün yeni bir özelliği test etmeye başladı. Beta kanallarında sık sık güncellemeler yapan şirket, önümüzdeki günlerde kullanıcı karşısına test ettiği özelliklerin çoğuyla çıkacak.

Kısa süre önce WhatsApp'ın sunacağı yeni özelliklerden birkaçı, ekran görüntüleriyle birlikte sızdırıldı. Beta sürümlerde keşfedilen bu özellikler, uygulamanın yeni tasarıma ve işlevlere kavuşacağını ortaya koyuyor.

WHATSAPP'IN YENİ ÖZELLİKLERİ SIZDIRILDI

Dünyanın en popüler mesjlaşma uygulaması WhatsApp, nihayet kullanıcıların beklediği yenilikleri test etmeye başladı. WABetaInfo sitesinden gelen ekran görüntülerine göre yeni özellikler yakında kullanıcılara sunulmaya başlayacak.

WhatsApp'ın 2.22.3.5 sürümüne kadar olan kullanıcılar, artık bir kalem ve kurşun kalem yardımıyla çizim yapabilecekleri bir işleve kavuşacak. Sızdırılan görüntülere bakıldığında bu kalemler, resimlere ve videolara çizim yapabilmenize olanak tanıyacak.

WhatsApp için yeni özellikler yolda: Yakında geliyor

Diğer bir olasılık ise kullanıcıların görüntüleri bulanaklaştırabilecekleri bir özellik. Bu özellik geçtiğimiz haftalarda İos cihazlarda test edildi. Ancak Android için henüz bunun somut bir kanıtı görülmedi.

Mobil uygulamaya ek olarak WhatsApp, masaüstü uygulamasında da bazı değişikliklere hazırlanıyor. WABetaInfo kaynağına göre WhatsApp masaüstünün beta sürümünde, yeni bir karanlık tema test edilmeye başladı. Eskisinden farklı olarak sohbet balonları artık, daha koyu yeşil bir renge kavuşacak.

Yakında yayına girmesi beklenen bir başka özellik ise mesaj bildirimlerindeki profil resmi. Mevcut sürümlerde biri mesaj attığında, karşı tarafın yalnızca adı görünüyordu. Ancak yakında eklenecek yeni özellik ile birlikte bunun üzerinde bazı değişiklikler yapılacak. Artık karşı taraf mesaj attığında hem adı, hem de profil resmi görünecek. Şu anda WhatsApp'a gelecek yenilikler bu kadar. Söz konusu güncellemelerin kullanıcılara ne zaman ulaşacağı ise henüz bilinmiyor.