Gaziosmanpasa'da Sirtladigi Kombiyi Böyle Çaldi

Gaziosmanpasa’da bir hirsiz, komsu binanin bahçesinden yan binadaki daireye girdi. Bos dairedeki kombiyi sirtlayarak çalan hirsiz binadan çikarken, hirsizlik ani ise bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Gaziosmanpasa'da Sirtladigi Kombiyi Böyle Çaldi
Olay, dün gece saat 04.00 siralarinda Gaziosmanpasa Yenimahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde bir binayi gözüne kestiren sahis, ilk önce komsu binanin kömürlüklerini kontrol etti. Burada bir sey bulamayan hirsiz daha sonra bahçedeki duvari asarak giris katta bulunan ve bos olan daireye girdi. Elindeki kesici malzemeyle dairedeki borulari kesen hirsiz daha sonra duvardaki kombiyi alarak disari çikti. Sabah erken saatlerde evini kontrol etmek için daireye giren ev sahibi ise gördügü manzara karsisinda saskinlik yasadi. Su borularinin kesilmesi nedeniyle evini su basan daire sahibi durumu polis ekiplerine haber verdi. Yapilan incelemelerde hirsizin yan binanin bahçesinden gelerek bos olan daireye girdigi ögrenildi.

Hirsizin kombiyi tasidigi anlar kamerada

Gece saatlerinde gerçeklesen hirsizlik olayinda bos daireye giren hirsizin kombiyi sirtina yükleyerek tasimasi bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Hirsizin yan bahçeyi kullanarak daireye girdigini kaydeden bina sakini Ismet Sanlan, “Yan taraftan binanin bahçesine giriyorlar. Yan binaya girdikten sonra dairenin kombisini ve borulari söküyorlar. Söktükten sonra diger bahçeye geçip bizim binadan çikiyorlar. Bizim binaya geçtikten sonra kombiyi aliyor. Kapidan çikip omuzunda rahat bir sekilde yürüyerek gidiyor. Evi su basiyor asagida bulunan kömürlüklerin kapilarini kiriyorlar. Bir tanesini kirmis ötekisini kiramamis. Kiramadiklari için oradan da çikmislar ve çok rahat bir sekilde yapiyorlar bunlari ve bu daha önce tekrarlandi” dedi.

Polis, hirsizi yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA