Engelli Kizindan 3 Gündür Haber Alamayan Gözü Yasli Anne Açiklamasi 'Cigerim Yaniyor'

Antalya’nin Serik ilçesinde isitme ve konusma engelli genç kizdan ailesi 3 gündür haber alamiyor. Kizini arayan anne, “Gitmedigimiz yer kalmadi. Su an yasiyor mu ne yapiyor, birisinin yaninda mi çok tedirgin oluyoruz. Cigerim yaniyor. Bir an önce bulunmasini istiyorum” dedi.

Engelli Kizindan 3 Gündür Haber Alamayan Gözü Yasli Anne Açiklamasi 'Cigerim Yaniyor'


Olay, Pazar günü saat 12.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; anneannesine gitmek üzere evden ayrilan engelli Nihal Babayigit’ten (21) yakinlari bir daha haber alamadi. Anne Derya Babayigit, Ilçe Emniyet Müdürlügüne kayip basvurusunda bulundu. Anne Babayigit, gazetecilere, kizinin hayatindan endise ettigini söyledi.



"ÇOK KÖTÜYÜM, CIGERIM YANIYOR"

Yasananlari anlatan acili anne, “Kizim kayboldu. Bir daha dönmedi. Bir daha haber alamadik. Gitmedigimiz yer kalmadi. Su an yasiyor mu ne yapiyor, birisinin yaninda mi çok tedirgin oluyoruz. Ne yapacagimizi bilmiyoruz. Geride biraktigi bir not yok. Bir çocuk ile konusuyordu. Onunla gittigini düsünüyoruz. Süphelerimiz var. Haber alamiyoruz. Isitme ve konusma engeli vardi. 3 gündür yok. Hiçbir haber alamadik. Çok kötüyüm. Cigerim yaniyor. Bir an önce bulunmasini istiyorum. Kizimi çok özledim. Bir an önce bulunmasini istiyorum. Gerekli yerlere basvurumuzu yaptik” diye konustu.

^

(Mehmet Demirci / IHA)
Kaynak: İHA