Türkmenistan Uyruklu Sahsin Ölümü Emniyeti Harekete Geçirdi

Tekirdag’in Malkara ilçesinde yerde hareketsiz halde yatarken bulunan Türkmenistan uyruklu sahis, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Türkmenistan Uyruklu Sahsin Ölümü Emniyeti Harekete Geçirdi
Olay, Malkara Camiatik Mahallesi Metin Ilgün Sokak’ta meydana geldi. Arkadaslarinin ikamet ettigi evin apartman girisinde hareketsiz halde yatan bir sahis oldugunu gören mahalle sakinleri durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan yerde hareketsiz halde yatan Türkmenistan uyruklu Allanur Italmazov’a (31) kalp masaji yapildi. Kalp masajinin ardindan hayata döndürülen Italmazov daha sonra ambulans ile Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Italmazov, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Mahalle sakinlerinin iddiasina göre; ticari bir taksi ile arkadaslarinin yasadigi apartmana gelen Allanur Italmazov kapi girisinde fenalasarak saatlerce soguk betonun üzerine hareketsiz halde yatti. Italmazov’u o halde gören arkadaslari uzaklasmak istedi. Durumu 155 ekiplerine bildiren vatandaslar, ölen sahsin arkadaslarinin olay yerinden ayrilmasini engelledi.

Yetkililerden alinan bilgilere göre, sahsin solunum yetmezligine bagli yasamini yitirdigi ögrenildi. Polis ekipleri taksi soförünü ve arkadaslarini gözaltina aldi. Sorusturmanin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA