Avrupa'nin Güzelligi Türklere Emanet

Avrupa’da ürettikleri güzellik ve medikal estetik cihazlar ile sektörün öncüsü olmayi basaran 2 Türk is insani ürettikleri cihazlar ile rakip firmalara fark atti.

Avrupa'nin Güzelligi Türklere Emanet
Almanya’da güzellik ve medikal estetik sektöründe cihaz üretimleri yapan 2 Türk is insani sektörde Avrupa’nin öncüsü oldu. Avrupa’nin güzellik sektöründe öncü firmasi olan Phanes Beauty, Almanya’da ürettigi yeni nesil akilli güzellik cihazlarini 2022 yilinda kullanicilariyla bulusturacak. Yeni nesil uzaktan kontrollü ve teknik destegi saglayacak teknolojileri, lansmanda Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Akin ve sirket CEO’su Ertekin Aykaç birlikte tanittilar.

Yeni teknolojiler hakkinda bilgiler veren Ahmet Akin, “Bilindigi üzere Almanya’da cihazlarimizin tasarimini, yazilimlarini ve teknolojilerini üretiyoruz. Alman mühendisligini ve kalitesini 2022 yilinda daha da ses getirecek yeni nesil uzaktan kontrollü ve teknik destegi saglanacak güzellik teknolojileriyle sektörü daha da ileriye tasiyacagiz. Ar-Ge çalismalari tamamlanan yeni nesil akilli güzellik ve estetik cihazlarini kullanicilarla bulusturmak için sabirsizlaniyoruz. Hem kullanicilar açisindan kullanim ve raporlama kolayligi hem de dünya genelinde teknik destek ve minimum ariza ile müsteri memnuniyetini en üst seviyeye tasimak istiyoruz. Dünyada ilk defa tasarlanan bu yeni teknoloji sektöre yeni ufuklar getirecektir” dedi.

Pandemi sürecini bir firsata çevirdiklerini ileten firma yöneticileri, 2022 yilinda hedeflerini daha da ileriye tasiyarak 75 ülkeye ihracat yapacaklarini belirttiler. Yakinda Dubai’de de Orta Dogu merkez ofisi açmayi ve Orta Doguda daha da aktif olmayi planlayan Phanes Beauty Germany hali hazirda 51 ülkeye ihracat gerçeklestiriyor. Cihaz üretimi ile birlikte Avrupa’da güzellik akademileri bulanan basarili iki Türk girisimci yakinda Charon markasi adi altinda subelesmeye giderek, kendi cihazlari ve konseptiyle dünya genelinde tecrübelerini müsterilerine aktarmayi planliyor.
Kaynak: İHA