Otomobil Tutkunlarindan Tedavi Gören Çocuklara Büyük Sürpriz

Bursa’da otomobil tutkunlari hastanede tedavi gören çocuklara, düzenledikleri illüzyon gösterisiyle yilbasi sürprizi yapti.

Bir grup otomobil tutkunu sosyal medya üzerinden iletisime geçerek hastanede tedavi gören çocuklara sürpriz yapmak istedi. Hastanede tedavi gören çocuklarin yeni yila mutlu girmesi için organizasyon yapan otomobil tutkunlari; hastane yönetiminden izin alarak kendi bütçelerinden ücretini karsilayarak hastaneye illüzyonist getirdi. Hastane koridorunda düzenlenen illüzyon gösterisiyle çocuklara unutamayacaklari bir yilbasi gecesi yasadi. Çocuklar nese içinde gösteriyi izlerken hastanede olduklari unuttu.

Çocuklari mutlu etmek için böyle bir organizasyon tertiplediklerini ifade eden Yasin Altin, "Biz otomobil tutkunlari olarak yilbasi gecesinde hastanede tedavi gören kardeslerimiz için bir eglence planladik. Çocuklar yeni yila hastane odasinda hüzünlü degil de eglenerek girsin istedik. Görüyoruz ki çocuklari mutlu etmeyi basardik. Çocuklar çok eglendi onlar eglendikçe bizde mutlu oluyoruz" dedi.

Kaynak: İHA