Elazig'da Valilikten Vatandaslara Çorba Ikrami

Elazig’da Valilik tarafindan vatandaslara sicak çorba ikram edilerek yeni yillari kutlandi.

Elazig'da Valilikten Vatandaslara Çorba Ikrami


Elazig’da Valilik tarafindan yilbasi gecesi Ögretmenevi önünde sicak çorba ikrami yapildi. Çorba dagitimina Vali Dr. Ömer Toraman, Belediye Baskani Sahin Serifogulari, Il Emniyet Müdürü Celal Sel, Il Jandarma Komutani Albay Ali Yildiz, jandarma ekipleri, polis memurlari ve vatandaslar katildi.

Vali Dr. Ömer Toraman ve Belediye Baskani Sahin Serifoglu, meydanda bulunanlarla selamlastiktan sonra çorba dagitimina yardim etti.

Yeni yillin herkese huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Vali Toraman, Elazig’a yeni bir Ögretmenevi’nin yapilmasi gerektigini belirterek, “Yeni bir ögretmenevi ihtiyacinin oldugu çok açik. Bununla ilgili olarak Elazig’a yeni bir ögretmenevi yapilmasi için çakismalar, arsa tespiti alternatif olarak yapilmis durumda. Milli Egitim Bakanligimizla temas halindeyiz. Ancak yeni bir ögretmenevinin yapilip hizmete açilmasinin da zaman alacagini hesaba katacak olursak bir alternatif çözüm kisa vadede devreye sokmak üzerinde de çalisiyoruz. Onu tam neticelendirince açiklamak isteriz. Bütün vatandaslarimiza hizmet verecek Elazig’a yakisir bir ögretmenevi yapilmasi hususunda bir hayli mesafe kat ettik. Bunun da Milli Egitim Bakanligindan kesin bir onay alinca sizlerle paylasacagiz” dedi.



Bir yili geride birakmanin hüznünü yasadiklarini aktaran Belediye Baskani Sahin Serifogulari ise “Yeni bir yila umutla girmenin mutlulugunu hep birlikte yasiyoruz. Ifade etmis oldugunuz gibi vali ile birlikte öncelikle Hankendi Karakolu’nda görev yapan arkadaslarimiza yeni yillarini tebrik ettik. Bugün de burada Ögretmenevi’nde emniyet mensuplariyla, jandarma mensuplariyla birlikte yeni yilimiza girecegiz. Çorba ikraminda bulunacagiz. 2021 yilli geçen yil oldugu gibi pandeminin gölgesinde geçti. Zor bir yil oldu. Tabi bununla birlikte asilanma oranlarinin artmasiyla birlikte daha umutlu bir sekilde hayata tutunduk. 2021 yilinda dogal afetlerin, sel felaketlerinin orman yanginlarinin oldugu bir yil üzüntümüzü daha da artirdi. Ama merkezi iktidarimizin yapmis oldugu çalismalar gelecege umutla bakmamiza vesile oldu. Valiligimizin Özel Idarenin, üniversitenin yapmis oldugu çalismalarla birlikte bu sehir daha gelismis daha müreffeh daha yasanabilir sehirler arasinda ön siralara gelecek. 2022 yilina umutla bakiyoruz. Insallah hemserilerimiz, tüm ülkemiz açisindan saglikli huzurlu bir yil olur. Ben bütün hemserilerimizin yeni yillini tebrik ediyorum. Valimize, Emniyet Müdürümüze, jandarma komutanimiza ve bugün görev yapan tüm arkadaslarimiza hayirli mutlu huzurlu yeni yil diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA