2022'Yi Görev Basinda Karsiladilar

Burdur’da saglik, emniyet ve itfaiye personelleri yeni yili görev basinda karsiladi. Hepsinin ortak temennisi ise yeni yilin tüm ülkeye huzur ve mutluluk getirmesi oldu.

Burdur’da Il Saglik Müdürlügü bünyesinde görev yapan 112 Acil Saglik, Emniyet Müdürlügünde görevli polis ve Burdur Belediyesi Itfaiye Müdürlügüne bagli personeller yeni yili görevlerinin basinda karsiladi. 112 Acil Saglik personelleri bulunduklari istasyonda telsiz basinda görevlendirme beklerken ve itfaiye personelleri komutalarinda her an hazir olarak görevlerini sürdürüyor. Polis ekipleri ise kentin tüm noktalarinda devriye ve uygulama görevi yürütüyor. Yeni yil dileklerini aktaran doktor Adem Bektasoglu, “Bizi her zamanki gibi görevimizin basindayiz. Bu vesileyle tüm halkimizin yeni yilini kutluyorum. Insallah daha saglikli günlerde tekrardan bir araya geliriz” dedi.

Itfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak, “Itfaiye Müdürlügü olarak 7 gün 24 saat vatandasimizin yanindayiz. 2022’nin tüm güzellikler ile beraber gelmesi dilegiyle bütün herkesin yeni yilini kutlar saglik ve mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA