AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Kizilcahamam'da Istisare Ve Egitim Kampi Düzenleyecek

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan'in da kampa video konferans araciligiyla katilmasi bekleniyor.

AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskanligi tarafindan, Kizilcahamam'da üç gün sürecek istisare ve egitim kampi gerçeklestirilecek.

AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskanligindan yapilan açiklamaya göre, Kizilcahamam'da yarin baslayacak ve 11-12 Eylül'de devam edecek istisare ve egitim kampinda Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan'in da video konferans araciligi ile katilimcilara hitap etmesi bekleniyor.

Istisare ve egitim kampina, AK Parti Kadin Kollari Baskanligi Merkez Yürütme Kurulu, Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri ile 81 Il Kadin Kollari Baskanlari katilacak.

Genel Merkez Kadin Kollari Baskani Ayse Kesir'in açilis konusmasiyla baslayacak kamp programinda, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Baskani Cevdet Yilmaz, AK Parti Genel Baskan Yardimcilari Çigdem Karaaslan, Leyla Sahin Usta, Özlem Zengin, Jülide Sarieroglu, Teskilat Baskani Erkan Kandemir ve AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim da konusmaci olarak yer alacak.

Kamp, Kadin Kollari Baskanliginin 2023 yol haritasi dogrultusundaki teskilat çalismalari ile yurt çapinda yürütülen ve baslayacak yeni projeler çerçevesinde yapilacak.

Ayrica çalistayin da düzenlenecegi kampta, katilimcilara uzmanlar tarafindan hitabet, aile içi iletisim, sosyal medya kullanimi, seçmenle etkili iletisim ve benzeri konularda egitimler verilecek.

Kaynak: AA