Anayasa Mahkemesi Baskani Zühtü Arslan'in Oglu Abdullah Enes Dünya Evine Girdi

Dügün töreninde çiftin sahitligini TBMM Baskani Mustafa Sentop, Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, Adalet Bakani Abdulhamit Gül, Hazine ve Maliye Bakani Lütfi Elvan, Yargitay Baskani Mehmet Akarca ve Danistay Baskani Zeki Yigit ile siyasetçi ve bürokratlar yapti.

Anayasa Mahkemesi Baskani Zühtü Arslan'in oglu Abdullah Enes, çok sayida davetlinin katildigi dügün töreniyle Elif Burcu Kaya ile evlendi.

Gölbasi Vilayetler Evi'nde yapilan dügün töreninde çiftin nikahini Altindag Belediye Baskani Asim Balci kiydi.

Evlilik cüzdanini geline veren TBMM Baskani Mustafa Sentop, genç çifte mutluluklar diledi. Evlilik hayatinin bir zenginlik oldugunu belirten Sentop, "Cenabihak hayirli evlatlar nasip etsin. Bu da bir zenginlik sebebidir." diye konustu.

Çiftin nikah sahitligini ise Sentop'un yani sira Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, Adalet Bakani Abdulhamit Gül, Hazine ve Maliye Bakani Lütfi Elvan, Yargitay Baskani Mehmet Akarca, Danistay Baskani Zeki Yigit, Diyanet Isleri Baskani Ali Erbas, AK Parti Sivas Milletvekili Ismet Yilmaz, eski TBMM Baskanvekili ve Cumhurbaskanligi Hukuk Politikalari Kurulu üyesi Ayse Nur Bahçekapili, eski Basbakan Yardimcisi Besir Atalay, eski Diyanet Isleri Baskani Mehmet Görmez yapti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan da çiftin nikahini, gönderdigi tebrik mesaji ile kutladi.

Diyanet Isleri Baskani Erbas da dua okuyup, genç çifte Kur'an-i Kerim hediye etti.
Kaynak: AA