Sosyal Medyadan Esine Elbise Siparisi Verdi, Gelen Kargoyla Soke Oldu

Istanbul Küçükçekmece’de sosyal medyadan esine elbise siparisi veren adam, gelen kargodan kiz çocuk elbisesi çikinca soke oldu. Telefon mesajiyla firmaya yazi yazan adam, kimsenin cevap vermemesiyle sikayetçi oldu.

Sosyal Medyadan Esine Elbise Siparisi Verdi, Gelen Kargoyla Soke Oldu
Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde esnaflik yapan bir çocuk babasi Bedri Aslan, sosyal medya sayfasi üzerinden gördügü iki elbiseyi esine almak için siparis verdi. Üç gün sonra verdikleri siparis kargo çalisani araciyla kapiya gelirken, Aslan kapida ödeme yöntemiyle 240 TL para ödedi.

Aslan ise iki poset içine koyulmus kargoyu açtiginda sok yasayarak, bir tane kiz çocuk elbisesi ile karsilasti. Neye ugradigini sasiran adam önce kargo elemanini aradi ancak kendisinin bilgisi olmadigini söyledi.

Daha sonra elbiseyi aldigi sosyal medya sayfasina telefonla ulasan Bedri Aslan, mesajlarin okundugunu ancak cevap verilmedigini söyledi.

Bunun üzerine Aslan, sayfa hakkinda ‘dolandiriciliktan’ suç duyurusunda bulundu.

Hem kendisinin hem de esinin üzüldügünü ve sok yasadiklarini anlatan Bedri Aslan, “Ben esime internet üzerinden iki takim elbise begendim, siparisini verdim. Siparis verdikten 3 gün sonra bugün kargo geldi. Açtiktan sonra çikan bir tane çocuk elbisesi. Aradik hiçbir sekilde cevap vermiyorlar. Hiçbir sekilde cevap vermiyorlar, ne mesajlara cevap vermiyor, mesajlar görülüyor ama cevap vermiyorlar. Ben de bunlarin dolandirici oldugunu ve insanlari kandirdigini anladim. Baska vatandaslarini magdur olmamasi, dolandirilmamasi için, kargonun bu paketi açmasi lazim. Açamayiz diyor ama insanlar dolandiriliyor. 240 TL falan ödedim, parasi çok önemli degil ama insanlar magdur olmasin, niye böyle yapiyorlar. Simdi esim de sevinmisti, o da üzüldü, ben de üzüldüm. Sikayette bulunacagim” diye konustu.

(Medeni Topaloglu-IHA)
Kaynak: İHA