TDP Erzurum Il Baskani Kamil Çelik, Il Ve 9 Ilçe Yönetimiyle Istifa Ettiklerini Açikladi Açiklamasi

'Bundan sonraki süreçte kendimize daha yakin gördügümüz, kisa sürede kurulmasina ragmen ülkemizde en etkili siyaseti yapacagina inandigimiz Memleket Partisi saflarinda yerimizi alacagiz'.

Türkiye Degisim Partisi (TDP) Erzurum Il Baskani Kamil Çelik, il ve 9 ilçe yönetimiyle istifa ederek Memleket Partisine geçtiklerini duyurdu.

Çelik, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, kendileri için memleketin önemli oldugunu belirterek, "Bundan sonraki süreçte kendimize daha yakin gördügümüz, kisa sürede kurulmasina ragmen ülkemizde en etkili siyaseti yapacagina inandigimiz Memleket Partisi saflarinda yerimizi alacagiz. Deger önemli, degersizlik degil." ifadelerini kullandi.

Memleket Partisi Il Baskani Serhatcan Es, AA muhabirine, partilerinde her seyden önce insana deger verildigini ve saygi duyuldugunu söyledi.

Siyasetlerinin insan ve adalet odakli oldugunu dile getiren Es, sunlari kaydetti:

"TDP Erzurum Il Baskanligini yürüten Kamil Çelik Beyefendi, sosyal medyadan bir açiklama yaparak kendisi, il yönetimi ve ilçe baskanlariyla istifa ettiklerini belirtmisler. Partimize duyduklari sempatiyi de açiklamalarinda belirten Sayin Çelik'in ve teskilatinin istifalarinin ardindan partimize geçme kararlari bizi gururlandirmistir. Memleket Partisi'nin bu kadar kisa sürede tabanda bu denli güven vermis olmasi bizi mutlu eder. Biz de Memleket Partisi Erzurum Il Yönetimi olarak sayin Çelik ve teskilatina 'Hos geldiler' diyoruz. Omuz omuza Memleket Partisi'nde yürüyecek çok fazla yolumuz var."
Kaynak: AA