Rus Karma Dövüs Sanatlari Sporcusu Khabib Nurmagomedov, Yatirim Için Alanya'da

Rus karma dövüs sanatlari sporcusu Khabib Nurmagomedov, insaat ve otel sektörüne yatirim amaçli görüsmeler Antalya'nin Alanya ilçesine geldi.

Dövüs sporlarinin ilk Müslüman sampiyonu unvanina sahip olan ve geçtigimiz yil kariyerini noktaladigini duyuran Nurmagomedov, bir insaat firmasinin davetlisi olarak geldigi Alanya'da basin mensuplarinin sorularini yanitladi.

Nurmagomedov, Kargicak Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan konut ve Islami otel konseptli projenin insaat alaninda incelemelerde bulundu.

Projede kendisinin de bir evi olacagini ve tatil için sik sik Alanya'ya gelecegini söyleyen Nurmagomedov, "Insaat firmasi bizi Alanya'ya davet etti. Ilk olarak Istanbul'a oradan da Alanya'ya geldik. Belek'te de bir projeye baktik. Daha sonra ise Kargicak'taki projeye bakmaya geldik. Bu proje gerçekten çok güzel. Çok begendim. Birçok yeri ve projeyi gezdim ancak böyle bir proje hiç görmemistim. Müslümanlar için Islami anlamda güzel bir proje" ifadelerini kullandi.

Alanya'da yatirim yapacagini da anlatan ünlü sporcu, "Burada hem yatirim yapacagim hem de kendime ait dairem olacak. Türkiye'ye geldigim zaman, Alanya'da kalmak istiyorum." diye konustu.

Profesyonel sporu birakmasinin ardindan neler yapmak istedigine yönelik bir soruya Nurmagomedov, "Boks anlaminda ben çalismalarimi Abu Dabi'de gerçeklestirecegim. Su an için tam anlamiyla bir karar vermedim. Ilerleyen süreçte sporla ilgili çalismalarim belli olacak." yanitini verdi.

Kaynak: AA