Silahla Vuruldu, Yarasini Unutup Kameramana 'Çekme' Dedi

Aksaray’da aralarindaki husumet yüzünden tartisan 2 kisinin kavgasi kanli bitti. Kavgada bir kisi silahla vurularak agir yaralanirken, hastaneye kaldirilan yarali sedye üzerinde tasindigi esnada yarasini unutup basin mensuplarina “Çekme” diye seslendi.

Silahla Vuruldu, Yarasini Unutup Kameramana 'Çekme' Dedi
Olay, Hacilar Harmani Mahallesi üniversite caddesi üzerinde bulunan bir marketin önünde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Abdulkerim Y. (27) ve Bilal T. (24) market önünde aralarindaki bir husumet edeniyle tartismaya basladi.

Tartisma kisa sürede kavgaya dönüsürken, Bilal T. belinde tasidigi ruhsatsiz silahla Abdulkerim Y.’ye bir el ates etti. Kursunun karin bölgesine isabet ettigi Abdulkerim Y. yaralanirken, silah sesini duyan mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Bir süre sonra olay yerine gelen 112 Acil Yardim ekipleri, yarali sahsa ilk müdahaleyi yaptiktan sonra ambulansa bindirdi. Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirilan yarali sahis sedye üzerinde tasinirken yarasini unutup kendisini görüntülemek isteyen basin mensuplarina “Çekme” diye seslendi. Acil serviste tedavi altina alinan yaralinin durumunun iyi oldugu ögrenilirken, olay yerinde yaptigi inceleme sonrasi süphelinin pesine düsen Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Cinayet Büro Amirligi ekipleri sahsi kisa sürede suç aleti ruhsatsiz silahla birlikte yakalayarak gözaltina aldi. Süpheli sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA