Naim Karatas Horasan'da Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Horasan ilçesinde muhtar, esnaf, çiftçi ve besicilerle bir araya gelen MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas sorunlari dinledi.

Naim Karatas Horasan'da Vatandaslarla Bir Araya Geldi
Ilçenin mevcut sorunlarini çözmek ve vatandaslarla bir araya gelmek üzere Horasan’a çikarma yapan MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas burada da büyük ilgi gördü. Esnaf ve çiftçilerin yogun ilgi gösterdigi Karatas mevcut sorunlarin çözümü noktasinda girisimlerde bulunmaya devam edeceklerini aktardi.

MHP Horasan Ilçe Baskani Köksal Çerçi ve parti yöneticileri ile birlikte Horasan Ilçesine çikarma yapan MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas yaptigi konusmalarda “Ülkemizin bekasini koruma noktasinda adimlar atmaya devam ediyoruz. Bizler var oldugumuz sürece ülkemiz güvende ve huzur içinde ola7caktir. Büyük badireler atlatan ülkemizin artik kaybedecek vakti kalmamistir. Bu anlamda ekonomim yükselme hamlelerini hep beraber görüyoruz ve yasamaya basladik.

Pandemi nedeniyle zorlu süreçten geçen esnafimizin rahatlamaya baslamasi bizleri mutlu ediyor. Onlarla bir araya gelerek var olan eksiklikleri giderme noktasinda girisimlerde bulunmaya devam edecegiz. Çalismalarimizin daha verimli geçmesi noktasinda bizlere teveccüh gösteren vatandaslarimizin bize güç kattigini da belirtmek isteriz" ifadelerini kullandi.

“Tarim ve hayvanciliktaki sorunlari rapor ediyoruz”

Horasan ziyaretinde sik sik çiftçilerle sohbet etme imkani olusturan MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas bölgenin tarim potansiyeline isaret ederek “ bölgemizin en büyük zenginligi olan tarim ve hayvancilik imkanlarinin daha verimli gale getirilmesi için sorunlari gerekli noktalara iletmeye devam ediyoruz. Çiftçilerimizin ve besicilerimizin rahat olmasi ülke ekonomisi içinde büyük önem olusturdugunu biliyoruz. Eger tarim ve hayvancilikta bölgemizi daha güçlü kilabilirsek sehrimize ve ülkemize büyük katki sunmus olacagiz. Eksikliklerin giderilmesi için raporlarimizi sunmaya ve bölgemizin kalkinmasi için adimlar atmaya devam edecegiz” diye konustu.

Vatandastan Karatas’a büyük ilgi

Horasan ilçesinde vatandaslarla bir araya gelen MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas buraya da büyük ilgiyle karsilandi. Çaliskanligi ve sorun çözme kabiliyeti nedeniyle Karatas’a ilgi gösterdiklerini ifade eden Horasanli vatandaslar “ Erzurum’un ve Erzurumlularin sorunlariyla ilgilenen bir il Baskani olmasi nedeniyle kendisine ayri ilgimiz bulunuyor. Vatandaslarin derdini dert edinen bir siyasi parti baskani oldugu için de bizler sevgimizi sunuyoruz. Kendisini çaliskanligi nedeniyle tebrik ediyor sorunlari çözme noktasinda her an yaninda yer aldigimizi bildirmek istiyoruz.”
Kaynak: İHA