Motosiklet Tutkunlari 'Büyük Karadeniz Bulusmasi' Etkinliginde Ordu'da Bir Araya Geldi

"Büyük Karadeniz Bulusmasi” etkinligi ile farkli illerden gelen 700 motosikletli Ordu'da bulustu.

Ordu Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Büyüksehir Belediyesi ve Ordu Motosiklet Kulübü is birliginde, Gülyali ilçesindeki Durgun Su Sporlari Merkezi ve Kamp Alani’nda gerçeklestirilen etkinlige, 13 ilden 700'ü motosikletli olmak üzere toplam 1500 kisi katildi.

Artvin, Trabzon, Rize, Giresun, Samsun, Gümüshane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Elazig, Tokat, Amasya ve Sinop'tan gelen motosiklet tutkunlari, burada hem stres atti hem de çesitli gösteriler sundu.

Etkinlige katilan Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Hilmi Güler de motosiklete binerek katilimcilarla birlikte tur atti.

Güler, burada yaptigi konusmada, Ordu'da müthis bir atmosfer yasadiklarini belirterek, "13 ilden 28 spor kulübüne bagli oldukça fazla bir katilimci sayisi var. Büyük bir enerji, büyük bir güç ve turizm tanitma faaliyeti." dedi.

Sehre, Durgun Su Sporlari Merkezi ve Kamp Alani gibi çok önemli bir eser kazandirdiklarini belirten Güler, "Ordu'muza bu eser çok çok farkli seyler kazandiriyor. Merkezimiz kano, yelken sporlarina ev sahipligi yapmanin yani sira karavan turizmine de büyük katki sunuyor. Tüm bu organizasyonlari yapabilmek için bu çalismalarin altyapisini olusturmak çok önemli. Yasadigim mutlulugu kelimelerle ifade edemiyorum. Ordu sinirlarini asti, tüm dünya tanimaya basladi." diye konustu.

Ordu Motosiklet Kulübü Baskani Mehmet Ataç ise Ordu'ya kazandirdigi eser dolayisiyla Baskan Güler'e tesekkür ederek tüm katilimcilarin organizasyondan memnun kaldigini dile getirdi.

Etkinlik, katilimcilara çesitli hediyeler dagitilmasinin ardindan sona erdi.

Kaynak: AA