Motosiklet Tutkunlari Antalya'da Bulustu

Kepez Drag Pisti'nde düzenlenen Türkiye Drag Sampiyonasi 1. Ayak Yarislarinda, 9 ilden 81 motosikletçi mücadele etti

Antalya'nin Kepez ilçesinde düzenlenen Türkiye Drag Sampiyonasi 1. Ayak Yarislari, motosiklet tutkunlarini bir araya getirdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Kepez Belediyesince Odabasi Mahallesi'ndeki Kepez Drag Pisti'nde düzenlenen yarislara İçel, Gaziantep, Antalya, Ankara, Kayseri, Konya, Manisa, Izmir ve Aydin'dan 81 sporcu katildi.

Etkinlikte tribünleri dolduran sporseverler, antrenman ve isinma turlarinin ardindan pistte yapilan yarislari heyecanla izledi. Akrobasi gösterilerinin de yapildigi yarislarda, ikiserli olarak start alan sürücüler, en kisa sürede 400 metreyi geçmeye çalisti.

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, gazetecilere yaptigi açiklamada, güzel bir etkinligi daha gençlerle bulusturmaktan mutluluk duyduklarini söyledi.

Kepez Drag Pisti'ni gençlerin talebi üzerine hizmete aldiklarini ifade eden Tütüncü, "Bu pistte bölgesel yarislarin yaninda ulusal yarismalar da gerçeklestiriyoruz. Bugün de ulusal motodrag yarisina ev sahipligi yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Yarismaya 9 ilden 81 yarismaci katiliyor. Büyük bir heyecan ve tutku var." diye konustu.

Hakem heyetinin yapacagi degerlendirme sonucunda belirlenecek dereye giren sporculara törenle kupalari verilecek.

Kaynak: AA