Isparta'da Bir Mahalle Daha Kapali Pazar Yerine Kavustu

Isparta Belediyesi tarafindan Çünür Mahallesinde yapimi tamamlanan kapali pazaryeri hizmete açildi.

Isparta'da Bir Mahalle Daha Kapali Pazar Yerine Kavustu
Çünür Kapali Pazaryerinin hizmete girmesi dolayisiyla Isparta Valisi Ömer Seymenoglu, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel pazar esnafi ve vatandaslari ziyaret etti. Ziyarete Isparta Belediye Baskan Yardimcilari Hakki Kaya, Fahretdin Gözgün, Ugur Büyükçulcu, Fatih Yaman, Serkan Kaya, beleye meclisi üyeleri, mahalle muhtarlari, daire müdürleri esnaf ve vatandaslar katildi.

Belediye Baskan Yardimcisi Ugur Büyükçulcu, pazaryerinin hizmete sunuldugunu, esnaf ve vatandaslara hayirli olmasi dileklerini iletti.

Pazaryerinin vatandas ve esnafin hizmetine sunulmasi dolayisiyla Isparta Belediyesi Mehteran ekibi tarafindan mehter gösterisi gerçeklestirildi.

Gösterinin ardindan pazaryeri yapilan duanin ardindan Ispartalilarin hizmetine sunuldu.

Çünür Pazaryerinin hizmete sunulmasinin ardindan Isparta Valisi Ömer Seymenoglu ve AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ile beraberindekiler, esnaflari dolasarak ‘bereketli ve bol kazanç’ dileklerini iletirken, vatandaslarla sohbet etti.

“Baskanimiz talebimizi aninda yerine getirdi”

Programin ardindan Çünür Mahallesi Muhtari Hasan Derebek, esnaf ve vatandasin kullanimina sunulan kapali pazaryerinin yapimindan dolayi Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e tesekkür etti. Muhtar Derebek, Baskan Basdegirmen’in göreve gelmesinin ardindan mahallelerindeki pazaryerinin kapali hale getirilmesi noktasinda taleplerinin oldugunu dile getirerek, “Baskanimiz talebimizi aninda yerine getirdi. Mahallemiz modern bir pazaryerine kavustu. Baskanimiza vermis oldugu hizmetlerinden ve emeklerinden dolayi çok tesekkür ediyoruz” dedi.

“Daha hijyenik bir ortamda alisveris yapabilecegiz”

Mahallelerine böyle bir hizmeti uzun süredir beklediklerini dile getiren vatandaslar da, “Güzel bir proje. Pazaryerinin hizmete girmesinden dolayi çok mutluyuz. Daha hijyenik bir ortamda alisveris yapabilecegiz. Daha düzenli bir pazaryerine kavustuk. Bu bizim için bir nimet” görüslerinde bulundu.

“Genis ve ferah bir alandayiz”

Pazaryerinin eskiden açik olmasi dolayisiyla çadirlarinin durmadigini ve yaz-kis zor anlar yasadiklarini dile getiren Pazar esnafi da “Satistan çok, rüzgar, yagmur ve sicakla ugrasiyorduk. Simdi genis ve ferah bir alandayiz. Baskanimizdan Allah razi olsun, tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA