Hasan Kilca Ve Mustafa Kavus, 'Çalisan Gençlik' Ile Bulustu

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca ve Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, Konya Büyüksehir Belediyesi Çalisan Gençlik Meclisi’nin Beysehir’de düzenledigi kampta gençlerle bir araya geldi.

Hasan Kilca Ve Mustafa Kavus, 'Çalisan Gençlik' Ile Bulustu
3 gün süren ve sportif ile kültürel etkinliklerin yani sira birçok konuda egitimlerin de verildigi kampta Baskanlar Hasan Kilca ve Mustafa Kavus, gençlerle bir süre sohbet etme imkâni buldu. Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, gençlere hitap ettigi konusmasinda etkinligi düzenleyen Konya Büyüksehir Belediyesi Çalisan Gençlik Meclisi’ne tesekkür etti. Bu tür kamplarin birbirimizi daha iyi tanimaya, birlikte hareket etmeye ve bir ekip ruhuyla hizmet etmeye vesile oldugunun altini çizen Baskan Hasan Kilca, Konya’da çalisan gençler için böylesine bir organizasyon kurulmus olmasinin önemli olduguna vurgu yapti.

Baskan Kilca, “Büyüksehir Belediyemizin sehrimize kazandirdigi Beysehir Kampi’ndayiz. Ben de Büyüksehir Belediyesindeki görevim sirasinda kampin hazirlanis sürecinde görev almistim. Kamp gerçekten de her yönüyle çok güzel oldu. Yaz boyunca yüzlerce ögrenci kardeslerimiz bu güzel ortamdan istifade ediyor. Bu vesileyle Konya Büyüksehir Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum. Tabii, Konya kadim bir baskent. Bir tarim, ögrenci, tarih, kültür ve medeniyet sehri. Konya ayni zamanda önemli bir sanayi sehri. Sizler de bu genç yaslarinizda kendiniz, sehriniz ve ülkeniz için üretiyorsunuz, çalisiyorsunuz. Konya, belediyecilik anlaminda çok iyi noktada. Büyüksehir, merkez ilçelerimiz ve diger bütün belediyelerimizle birlikte çok güzel bir ahenk içerisinde sehrimize hizmet ediyoruz. Karatay Belediyesi olarak da bizler, özellikle çocuklarimizi ve gençlerimizi çok önemsiyoruz. Egitim tesislerinin yapimindan ögrencilerin ve okullarin ekipman ihtiyacina, sosyal projelerden kültürel faaliyetlere kadar egitime yönelik birçok proje yürütüyoruz. Bunlari yaparken tek amacimiz gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin ve gençlerimizin çok iyi yetismesine katkida bulunmak. Çalisan gençlik olarak olusturdugunuz bu birliktelik de gerçekten Türkiye’ye örnek olacak nitelikte. Burada bir araya gelerek sehriniz, ülkeniz ve insanimiz için bir seyler yapmanin derdindesiniz. Ben gözlerinizdeki bu isigi gördüm ve her birinizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.

"Dünyada bir ve beraber olmaktan daha güzel bir sey yoktur"

Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus da organizasyon dolayisiyla Konya Büyüksehir Belediyesi Çalisan Gençlik Meclisi Baskani Veli Vural’a tesekkür etti. Baskan Kavus, “Dünyada ekip olmaktan, bir ve beraber olmaktan daha güzel bir sey yoktur’’ Bu tür birlikteliklerden de bereket dogar. Daraldiginizda arayabileceginiz arkadaslariniz olmus oluyor. Bu meclis hem kardeslik anlaminda güzel bir dayanismaya hem de sektörel baglamda da önemli bir isbirligine de vesile oluyor. Ama her seyden ötesi buradaki kardeslik her seye bedel. Çünkü insanlar aciyi da mutlulugu da tek basina yasamak istemez. Dolayisiyla insan böylesine güzel bir organizasyonun bir parçasi olarak hissederse kendine olan özgüveni de artar. Konya Büyüksehir Belediyesi Çalisan Gençlik Meclisi Baskani Veli Vural ise, kendilerini hiçbir zaman yalniz birakmayan Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca ile Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus’a tesekkür etti.

Konya Büyüksehir Belediyesi Çalisan Gençlik Meclisi Baskani Veli Vural ise, “Sizleri baskan olarak degil birer abi olarak görüyoruz. 1 Eylül itibariyle Konya Büyüksehir Belediyesi Çalisan Gençlik Meclisi kuruldu ve bu Türkiye’de bir ilk olma özelligi tasiyor. Amacimiz, kardeslerimizin hem sosyallesmesi hem de kültürel ve manevi yönden donanimli bir sekilde yetismesi adina gayret göstermek. Bizlere destek veren tüm belediye baskanlarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA