Ege Bölgesi'nin En Büyük At Binicilik Tesisi Manisa'da Açildi

Manisa’nin Yunusemre ilçesinde, Sehzadeler Binicilik Spor Kulübü tarafindan yapilan Ege Bölgesi’nin en büyük at binicilik tesisi törenle açildi. Yaklasik 30 dönümlük bir arazide kurulan tesiste, engelli bireyler ve rehabilitasyon merkezi ögrencileri de ücretsiz hizmet alabilecek.

Ege Bölgesi'nin En Büyük At Binicilik Tesisi Manisa'da Açildi
Tesisin açilis törenine, Manisa Valisi Yasar Karadeniz, AK Parti MYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Il Jandarma Komutani Tuggeneral Selçuk Yildirim, Manisa Il Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Adalet Komisyonu Baskani Sahap Mutlu, Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik ile davetliler katildi.

Binicilik tutkunlarinin merakla bekledigi tesiste; atli ok atma, cirit ve engel atlama branslarinda 6 egitmen 45 at ile hizmet verecek. Ayrica engelli bireyler ve rehabilitasyon merkezi ögrencileri de tesisten ücretsiz olarak faydalanabilecek. Tesisi protokol üyelerine gezdiren ve tesis hakkinda bilgiler veren Manisa Sehzadeler Binicilik Spor Kulüp Baskani Serdar Kabas, Ege Bölgesi’nin en büyük kulüp tesisinin açmis olmanin gururunu yönetim olarak yasadiklarini söyledi.

Kabas, "Tesisimizde binicilik ile ile ilgili tüm egitimleri verecegiz. Engellilere ve rehabilitasyon merkezi ögrencilerine ücretsiz olarak hizmet veriyor, onlarin atla olan iletisimlerini arttirmak için çaba sarf ediyoruz. Manisa’ya böyle bir tesis kazandirdigimiz için yönetim kurulu arkadaslarimizla beraber çok mutluyuz. Tüm Manisa hatta Ege bölgesindeki binicilik sporlarina gönül veren herkesi tesisimize bekliyoruz. Tesisimizde amatör ve profesyonel binicilik, atli ok atma, cirit ve engel atlama gibi birçok dalda konusunda uzman egitimci kadrosuyla hizmet verilecek" dedi

Kulüp olarak ülke genelinde Manisa’nin ve kulübün adini duyuracak binicilik ve atli okçuluk takim kurmayi planladiklarini kaydeden Kabas, "Çesitli safari organizasyonlari yapiyoruz, ayrica pansiyon hizmeti de veriyoruz. Yani ati olan kisi tesisimizden istedigi gibi hizmet alabiliyor. Su anda tesisimizde 6 egitmen, 20 padok ve 45 atimiz ile hizmet veriyoruz. Ekip arkadaslarimizla bundan sonra daha güzel faaliyetlere imza atmak istiyoruz." dedi.

Kaynak: İHA