Baskan Süleyman Muslu Açiklamasi 'Sayet Degil, Hizmet Etmeliyiz'

Kütahya Kültür Dernegi tarafindan düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltisinda Kütahyali bürokrat, siyasi, STK ve is insanlariyla bir araya geldi.

Baskan Süleyman Muslu Açiklamasi 'Sayet Degil, Hizmet Etmeliyiz'
Katilimlarindan dolayi konuklarina tesekkür eden Kütahya Kültür Dernegi Baskani Süleyman Muslu, “Sikâyet etmek, dert yanmak yerine sorumlu oldugumuz sehrimize bir seyler yapmamiz gerektigini düsündük ve Kütahya Kültür Dernegini kurduk. Vatanimizi seven herkese kapimiz açik siariyla basladik bu ise. Farkli düsünce ve görüslere sahip olabiliriz ancak mevzu Kütahya oldugunda bu görüs farkliliklarini bir araya getirip bir olma gayesini gerçeklestirmemiz gerekiyor” dedi.

Birlik ve beraberlik atmosferinden büyük mutluluk duydugunu söyleyen Vali Ali Çelik, programin düzenlenmesinde emegi geçenlere tesekkür etti.

Sivil toplum kuruluslarinin yönetisim anlayisinin olmazsa olmaz bir parçasi oldugunun altini çizen Vali Çelik, “Kültürel, siyasal, sosyal dinamigin paydaslari olan STK’larla beraber hareket etmek, onlarin destegini, çabasini hissetmek ve is birligi yapmak yönetisim kavrami içerisinde en temel husus haline geliyor” diye konustu.

Programa Vali Ali Çelik’in yani sira AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazil Kasap, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazim Uysal, Odunpazari Kaymakami Ömer Ulu, Il Genel Meclisi Baskani Musa Yilmaz, siyasi parti il baskanlari, STK temsilcileri, is insanlari ile davetliler katildi.

Kaynak: İHA