Baskan Çerçi TEKNOFEST 2021 Sampiyonu Olan Manisali Ögrencileri Kutladi

TEKNOFEST 2021’e Yunusmre Belediyesi’nin Yunus Emre Millet Çarsisi içerisinde kurdugu TEKNOFEST Destek Ofisi’nde hazirlanan ’Mezzomorto TARTEK’ takimi, ’Tarim Teknolojileri’ kategorisinde sampiyon oldu. Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, gelecegin bilim insanlari olacak ögrencileri kutlayarak, basarilarinin devamini diledi.

Baskan Çerçi TEKNOFEST 2021 Sampiyonu Olan Manisali Ögrencileri Kutladi
Manisa’dan TEKNOFEST 2021’e katilan 3 takimdan biri olan Mezzomorto TARTEK, ’Tarim Teknolojileri’ kategorisinde sampiyon olarak büyük bir basariya imza atti. 440 proje arasindan finale kalan 30 takimdan biri olan Mezzomorto TARTEK, yarismaya Yunusemre Belediyesi’nin Yunus Emre Millet Çarsisi içerisinde kurdugu TEKNOFEST Destek Ofisi’nde hazirlandi. Bu basariyla sehri gururlandiran takimi ilk kutlayanlardan biri de Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi oldu. Ögrencilerin emeklerinin karsiligini aldigini söyleyen Baskan Çerçi, Yunusemre Belediyesi olarak egitime her zaman destek verdiklerini belirtti, ögrencilere egitim hayatlarinda basarilar diledi. Belediye Baskani Çerçi, yarismaya Manisa’dan katilan diger iki takimi da kutlayarak, “Böylesine önemli bir organizasyonda finale kalabilmek bile büyük bir basaridir” diye konustu.

Takim Sorumlusu Kudret Demir Ortaokulu Müdür Yardimcisi Ertug Gözaydin ise kendilerine TEKNOFEST Destek Ofisi’nde çalisma imkani saglayan Yunusemre Belediye Baskani Çerçi’ye tesekkür etti.
Kaynak: İHA