AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Zenbilci Açiklamasi 'Altinova, Hizla Gelisip Büyüyor'

AK Parti Adana Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi ve Bölge Koordinatörü Ahmet Zenbilci, Yalova’nin Altinova ilçesini ziyaret ederek istisarelerde bulundu. Zenbilci, Altinova’nin önemli bir merkez oldugunu ifade ederek, “Konumu itibariyle önemli bir merkezde olan Altinova, hizla gelisip büyüyor. Ilçemizde yapilan çalismalari yakindan takip ediyoruz. Basta belediye baskanimiz olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ederiz” dedi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Zenbilci Açiklamasi 'Altinova, Hizla Gelisip Büyüyor'
AK Parti Adana Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi ve Bölge Koordinatörü Ahmet Zenbilci, Altinova Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, belediye meclis üyeleri ve partililer tarafindan karsilanan Milletvekili Ahmet Zenbilci, belediye ve parti yöneticileriyle bir araya geldi.

Oral’dan brifing aldi

Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi ve Bölge Koordinatörü Ahmet Zenbilci’ye yapilan çalismalar ve projeler hakkinda brifing verdi. Ilçede yapilan çalismalarin el ele verilerek yerine getirildigini ifade eden Baskan Oral, “Hükümetimizden aldigimiz güç ve destek ile parti teskilatlarimizin katkilariyla, belediye, sanayi ve halk birlikteligiyle önemli hizmetlere imza atiyoruz. Mevla’m, birligimizi, dayanismamizi ve aramizdaki güçlü bagi daim eylesin” dedi.

Altinova’da yapilan çalismalari takip ettiklerini ifade eden Milletvekili Zenbilci ise, “Altinova Belediye Baskanimiz Dr. Metin Oral ve meclis üyeleri ile bir araya gelerek, ilçemizde yapilan ve yapilacak olan projeler hakkinda istisarelerde bulunduk. Baskanimiza nazik misafirperverliginden dolayi tesekkür ederim” diye konustu.

Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, AK Parti Adana Milletvekili AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi ve Bölge Koordinatörü Ahmet Zenbilci ile Yalova Il Baskani Muglim Bagatar’a, Doga Ve Hayvanlari Koruma Gönüllüleri Sözlesmesini de içeren Türkiye’nin ilk ve tek Doga Pasaportu’nu verdi. Altinova Belediyesi Doga Pasaportu’nu alan Milletvekili Zenbilci ve AK Parti Yalova Il Baskani Bagatar, “Doga Ve Hayvanlari Koruma Gönüllüleri” sözlesmesinin de gönüllüsü oldu.
Kaynak: İHA