Yogun Bakimdaki Kovid-19 Hastasi, Asi Olmamanin Pismanligini Yasiyor

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden 43 yasindaki Mehmet Öztürk: 'Herkes asisini olsun. Bu konuda çok büyük hata ettim. Iyilestigim zaman kendi aracimla isteyen vatandasi hastaneye getirip asi olmasini saglayacagim'

CEM ALI KUS - Düzce'de yogun bakim servisinde zorlu tedavi süreci devam eden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastasi 43 yasindaki Mehmet Öztürk, herkese asi yaptirma çagrisinda bulundu.

Sakarya'nin Hendek ilçesinde firin isleten Öztürk'ün, kendisini iyi hissetmeyerek gittigi hastanede yaptirdigi Kovid-19 testi pozitif çikti.

Hendek Devlet Hastanesinde tedavisine baslanan Öztürk, durumunun agirlasmasi üzerine Düzce Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yogun bakim servisinde 14 gündür tedavisi devam eden Öztürk, asi yaptirmamanin pismanligini yasiyor.

- "Nefes almakta güçlük çekiyorum""

Mehmet Öztürk, AA muhabirine, herkesin bir an önce asi olmasi gerektigini, son pismanligin fayda etmedigini söyledi.

Kovid-19'un agir bir hastalik oldugunu dile getiren Öztürk, "Ben asi olmadim. Herkese tavsiyem, asi olsunlar. Ben kaçirdim, onlar kaçirmasinlar. Çok zor bir hastalikmis. Doktorlarimiz sag olsun, ellerinden geldikçe bizimle hastaliga karsi mücadele ediyor. Burada su an gayet iyiyim, bana iyi bakiyorlar." diye konustu.

Öztürk, nefes almakta güçlük çektigini anlatarak, "Herkes asisini olsun. Bu konuda çok büyük hata ettim. Iyilestigim zaman kendi aracimla vatandasi hastaneye getirip asi olmasini saglayacagim." dedi.
Kaynak: AA