Sarkisla Devlet Hastanesinde Yeni Servis Gurbetçi Çiftin Yaptigi Bagislarla Açildi

Sarkisla Devlet Hastanesinde 10 yatakli yeni servis, gurbetçi çiftin yaptigi bagislarla hizmete açildi.

Gurbetçi çift Yusuf Ziya Dogan (76) ve Akkadin Dogan (76), Genel Cerrah Servisi'ndeki her bir oda için hasta basi monitörü, pulse oksimetre, EKG cihazi, tansiyon aleti, ates ölçer, bilgisayar, televizyon, buzdolabi, hasta karyolasi, refakatçi koltugu, tedavi arabasi, serum askisi, hasta yemek masasi, çalisma koltugu, komedin ve lavabolari Sarkisla Devlet Hastanesine bagisladi.

Servisin açilisi, Sarkisla Kaymakami Gökhan Dolas, Belediye Baskan vekili Ugur Tas, Ilçe Saglik Gurup Baskani Dr. Halil Atalay, Hastane Bashekimi Dr. Murat Yagmur ve Dogan çiftinin katilimiyla yapildi.

Kaymakam Dolas, hayirsever çifte tesekkür ederek, "Sizler gibi hayirseverler devletin yaninda oldugu sürece, devletin yapamayacagi hiçbir sey kalmaz." dedi.

Hastane Idari ve Mali Isler Müdürü Özcan Uzundal da hastane hakkinda bilgi vererek, "Hastanemiz 80 yatak, 13 bransta uzman doktor olmak üzere toplam 274 personel, 2 dogum salonu, 3 ameliyat masasi, bilgisayarli tomografi cihazi, 3 adet USG cihazi, 2 adet röntgen cihazi ve 1 adet EKO cihazi ile Sarkislali vatandaslarimiza hizmet veriyor." diye konustu.

Kaymakam Dolas, gurbetçi çifte plaket takdim etti.

Kaynak: AA