Sakaryali Mobilya Firmasi Müsterilerine 'Mobil Fuar Tiri' Ile Ulasiyor

Uluslararasi Istanbul Ev Tekstili Fuari'nin ertelenmesi üzerine hazirlanan ve sektörde kullanilan malzemelerden örneklerin yer aldigi tirla 2 ay boyunca 22 ilde tanitim yapilacak.

Sakarya'da mobilya sektöründe faaliyet gösteren bir firma, müsterilerine "mobil fuar tiri" ile ulasiyor.

Erenler ilçesinde 36 yildir mobilya malzemeleri tedariki ve AR-GE çalismalari alaninda hizmet veren firma, Uluslararasi Istanbul Ev Tekstili Fuari'nin (EVTEKS) ertelenmesi üzerine müsterilerine ulasmak için mobil fuar tiri tasarladi.

Sektörde kullanilan malzemelerden örneklerin yer aldigi tir, 2 ay boyunca 22 ilde müsterilere AR-GE destegi verecek ve tanitim faaliyeti yürütecek.

- "Amacimiz dünya pazarinda ticaret yapan firmalarimizin AR-GE çalismalarini tamamlamak"

Firmanin genel müdürü Yekta Cem Sunman, AA muhabirine, salgin nedeniyle 2 yildir EVTEKS'in düzenlenemedigini hatirlatti.

Sunman, geçen yil hazirladiklari tirla 4 bin 500 kilometre yol yaptiklarini, 12 ilde 200 müsterinin AR-GE çalismalarini tamamladiklarini anlatti.

Bu yil daha da gelistirdikleri tirla 7 bin 500 kilometreyi asarak 22 ilde 400'den fazla müsteriye ulasmayi hedeflediklerini dile getiren Sunman, "Amacimiz özellikle dünya pazarinda ticaret yapan firmalarimizin AR-GE çalismalarini tamamlamak ve onlari bir adim öne çikarmak." dedi.

Sunman, mobil fuar hizmeti veren tirin yatak baza ve dösemelik sektöründe "ilk" oldugunu söyledi.

Yekta Cem Sunman, salgin sartlari gözetilerek hazirlanan mobil fuar tirinin Istanbul, Ankara, Izmir ve Bursa basta olmak üzere 22 ildeki organizasyonunun tamamlandigini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA