Rektör Uysal'dan Teknofest'teki Kütahya Takimlarina Ziyaret

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazim Uysal, Teknofest’e Kütahya’dan katilan takimlarla bir araya gelerek çalismalari hakkinda bilgi aldi.

Rektör Uysal'dan Teknofest'teki Kütahya Takimlarina Ziyaret
Istanbul Atatürk Havalimani’nda düzenlenen etkinlige katilan ve ilk olarak Dumlupinar Üniversitesi ögrencilerinin çalismalarini inceleyen Rektör Kazim Uysal, daha sonra festivale Kütahya’dan katilan takimlarinin üyeleriyle bir araya geldi. Kütahya’yi Teknofest’te temsil eden Kütahya Bilim ve Sanat Merkezi, Gediz Bilim ve Sanat Merkezi, Özel Bogaziçi Koleji ve Kütahya Mesleki Egitim Merkezi’nin sergiliklerini tek tek ziyaret eden Rektör Uysal’a Kütahya Tasarim Teknokent Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz de eslik etti.

Takim üyelerinden yaptiklari çalismalar konusunda bilgiler alan Uysal, Ileri Teknolojiler Uygulama ve Arastirma Merkezinden (DPÜ ILTEM) danismanlik destegi alan Özel Bogaziçi Koleji takimina verdikleri destekte oldugu gibi üniversitenin alt yapisini yapacaklari çalismalarla Türkiye’nin hedeflerine katki sunacak gençlere açmaktan büyük mutluluk duydugunu ve DPÜ’nün bu destegini sürdürecegini ifade etti.

Rektör Uysal, Kütahya takimlarina katilacaklari yarismalarda basarilar diledi.
Kaynak: İHA