Ordu Büyüksehir Belediyesi'nden Doya Doya Etkinlik

Ordu Büyüksehir Belediyesi tarafindan Ünye ilçesinde düzenlenen yaz sonu etkinliginde vatandaslar ve çocuklar doya doya eglendi.

Ordu Büyüksehir Belediyesi'nden Doya Doya Etkinlik
Ordu Büyüksehir Belediyesi yaz sonunun gelmesiyle beraber Ünye’nin sahil boyunda düzenledigi gün boyu etkinlikle çocuklara ve vatandaslara unutulmaz anlar yasatti. Eski Iskele yaninda bulunan alanda çesitli sehirlerden gelen kano, yelken, sörf, su kayagi gibi deniz sporlari yapan kulüpler de katilim saglayarak organizasyona renk katti.

Düzenlenen yaz etkinliginde konusan Ordu Büyüksehir Belediyesi Baskani Mehmet Hilmi Güler’in danismani Asim Suyabatmaz, "Ünye ilçemizde inanilmaz güzel doga harikasi kumsalimizda dolu dolu etkinliklerle görmek için Ordu Büyüksehir Belediyesi olarak ve Baskanimiz Mehmet Hilmi Güler’in talimatiyla spor, sanat ve kültürel aktiviteleri canlandirdik. Bu sayede 3 ay degil 12 ay boyunca il ve ilçelerimizde turizm ve ekonomik kalkinmayi amaçliyoruz. Bugün burada kano sporu, Ünye’nin Dünkü Çocuklari’nin kültürel aktiviteleriyle ve ilk kez uygulanan kumda heykel çalismalariyla tüm gün boyunca çesitli etkinlikleri dahil ettik" dedi.

Düzenlenen etkinlikler ise su sporlari ile spor aktiviteleri, sanat atölyeleri ve Ünye’nin Dünkü Çocuklari’nin gösterileri ile son buldu.
Kaynak: İHA