Erbaa'da 60 Milyon TL'lik Yatirimlar Için Toplu Açilis Töreni

Tokat’in Erbaa ilçesinde belediyenin ilçeye kazandirdigi 60 milyon TL’lik 7 projenin açilisi gerçeklestirildi.

Erbaa'da 60 Milyon TL'lik Yatirimlar Için Toplu Açilis Töreni
Tokat’in Erbaa ilçesinde Kesimhane, Ali Özgül Konuk Evi, Bilim Kültür ve Sanat Merkezi, Günes Enerji Santrali, Çamlik Koru Park, Masal Park, Horoztepe Kadin ve Çocuk Yasam Merkezinin toplu açilis töreni Cumhuriyet Meydani’nda yapildi. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan törenin açilis konusmasini Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl yapti. Baskan Karagöl, 60 milyon TL’lik 7 hizmetin ilçeye hayirli olmasini diledi. Erbaa için önemli bir gün yasadiklarini belirten Baskan Karagöl, "Biz mutluyuz, gururluyuz. Özellikle bu pandemi sürecinde yaptigimiz isleri pandeminin de azalmasiyla beraber bu toplu açilis töreninde bütün halkimiza ve ülkemize duyurmanin mutlulugunu yasiyoruz. Çok önemli projeler var. Toplami 60 milyon degerinde olan projelerimizin tanitimi için bugün buradayiz. Ben açilisimiza gelen bütün büyüklerimize, vatandaslarimiza, hemsehrilerimize cani gönülden tesekkür ediyorum” dedi.

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ise konusmasinda birlik ve beraberlik mesajlari vererek, “Erbaa’da bundan sonra kardesligin, barisin, huzurun dili konusulacak. Ayrilmayi, ayrismayi birakacagiz. Ortak noktamiz Erbaa sevdasi olacak” diye konustu.

Yapilan konusmalarin ardindan kurdele kesilerek 7 hizmetin açilisi toplu olarak yapildi.

Ahmet Safak, Erbaalilari costurdu

Havai fisek gösterilerinin ardindan ünlü sanatçi Ahmet Safak sahne aldi. Meydani dolduran vatandaslari sevilen parçalari ile costuran ünlü sanatçi ‘Korona virüs asisi olun’ çagrisi yapti. Az gelismis ülkelerde asi sorunu yasandigina dikkat çeken Safak, TURKOVAC asisinin tamamlandiginda ihtiyaci olan ülkelere asi gönderilmesini beklediklerini kaydetti.

Törene; MHP Genel Baskan Yardimcisi Ismail Faruk Aksu, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Amasya Belediye Baskani Mehmet Sari, Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl ilçe protokolünü yani sira çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA