CHP'li Balaban, KHK'liler Konusundaki Sözlerinin Arkasinda Oldugunu Söyledi

CHP Manisa Il Baskani Semih Balaban, kanun hükmünde kararname (KHK) ile kamudan ihraç edilenlerle ilgili sözlerinin arkasinda oldugunu bildirdi.

Semih Balaban, partisinin il baskanligindan düzenledigi basin toplantisinda, Aydin'da yapilan KHK’liler Bölge Bulusmasi etkinliginde bir gazeteciye yaptigi açiklama nedeniyle, özellikle sosyal medyada aleyhinde kampanya baslatildigini ve kendisinin "FETÖ destekçisi" gibi gösterildigini ileri sürdü.

Bu durumdan rahatsizlik duydugunu dile getiren Balaban, söyle dedi:

"Bir kez daha belirtiyorum ki yaptigim açiklamamdaki sözlerimin sonuna kadar arkasindayim. Her türlü hakarete, yaziya, tehdide ragmen kesinlikle sözlerimi sonuna kadar savunuyorum. Hiçbir tehdide karsi CHP’liler olarak, boyun egmeyecegiz."

Semih Balaban, 21 Eylül'de Aydin'daki toplantiya katilmisti.

Balaban'in "15 Temmuz bahane edilerek esas 20 Temmuz’da bu ülkede sivil bir darbe gerçeklestirildi. Bu darbede binlerce insan suçsuz bir sekilde görevlerinden alindi. Açliga mahkum edildi. Biz bunun farkindayiz. CHP olarak her zaman kim nerde bir magduriyet yasiyorsa onun yanindayiz. KHK ile haksiz yere atilan arkadaslarimizin siyasi düsünce ayrimi yapmaksizin yanindayiz." seklindeki ifadeleri basina yansimisti.

Kaynak: AA