Agri'da Üzerine Kaynar Su Dolu Çaydanlik Devrilen Bebek Erzurum'da Tedaviye Alindi

Agri'da yer sofrasindaki kaynar su dolu çaydanligin üzerine devrilmesi sonucu vücudunda 2. ve 3. derece yaniklar olusan 9 aylik Uhud Hamza Ugur, Erzurum Sehir Hastanesinde tedavi ediliyor.

Agri'da yasayan anne Büsra Ugur mutfaktayken, buradan emekleyerek odadaki kahvalti sofrasina giden oglu Uhud Hamza'nin üzerine yerdeki kaynar su dolu çaydanlik devrildi.

Çocugun feryadini duyan anne soguk su ile yanan yerlere müdahale ettikten sonra oglunu Agri Devlet Hastanesine götürdü.

Buradaki il müdahalenin ardindan Erzurum Sehir Hastanesi Yanik Tedavi Merkezine sevk edilen ve bacak ile ayaklarinda 2. ve 3. derece yaniklar olusan bebegin tedavisi sürüyor.

Anne Ugur, AA muhabirine, oglunun çok hareketli oldugunu belirterek, çocugunun basina gelen talihsiz olaya üzüldügünü söyledi.

Oglunun yeni yeni emekledigini ve mutfakta yemek hazirlarken odaya gittigini fark etmedigini anlatan anne Ugur "Aileler ne sartta olursa olsun bu yaslardaki çocuklarini asla yalniz basina birakmasin. Benim çocugum yandi, baska çocuklar yanmasin. Erzurum Sehir Hastanesindeki imkanlar çok güzel, doktor ve personele çok tesekkür ederim. Insallah oglum kisa sürede iyilesir" dedi.

Kaynak: AA