Yagma Ve Gasp Süphelileri JASAT'tan Kaçamadi

Gaziantep’te, bir vatandasin önünü keserek bin 800 lirasi ile cep telefonunu gasp eden 6 süpheli sahis, JASAT ekiplerinin çalismasi sonucu yakalandi. Sahislardan 4’ü çikarildiklari adli mercilerce tutuklandi.

Gaziantep Il Jandarma Komutanligi JASAT ekipleri, Sahinbey ilçesi Bestepe Mahallesi’nde meydana gelen gasp ve yagma olayi ile ilgili çalisma yapti. Yapilan çalismalar neticesinde, 22 Eylül’de bir vatandasin önünü keserek bin 800 lira para ile cep telefonunu gasp ve yagma suretiyle çalan 6 süpheli sahsin kimlikleri belirlendi. Kimlik tespiti yapilan sahislar, JASAT ekiplerinin çalismasi sonucu yakalandi. Yakalanan süpheli sahislar, adli mercilere sevk edildi. Süpheli sahislardan 4’ü tutuklanirken, 2 süpheli sahis serbest birakildi.

Konu ile ilgili Gaziantep Il Jandarma Komutanligi’ndan yapilan açiklamada, "JASAT ekiplerince yapilan çalismalarda Sahinbey-Bestepe Mahallesi’nde 22 Eylül 2021 günü bir vatandasin önünü keserek bin 800 TL para ve cep telefonunun gasp edilmesi olayi ile ilgili 6 süpheli sahis yakalanmis, çikarildiklari mahkemece 4’ü tutuklanarak cezaevine teslim edilmis ve 2 süpheli sahis serbest birakilmistir. Kamuoyuna saygiyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Olayla ilgili sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA