Milletvekili Battal Ve Belediye Baskani Pekmezci Kentsel Dönüsüm Için Mülkiyet Sahipleriyle Bir Araya Geldi

Bayburt Milletvekili Fetani Battal ve Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Gençosman Mahallesi’nde yapilmasi düsünülen Kentsel Dönüsüm Projesi için mülkiyet sahipleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Battal Ve Belediye Baskani Pekmezci Kentsel Dönüsüm Için Mülkiyet Sahipleriyle Bir Araya Geldi
Belediyede gerçeklesen toplantida, Milletvekili Battal ve Belediye Baskani Pekmezci, geçen hafta Ankara’da Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum ve Toplu Konut Idaresi (TOKI) yetkilileri ile yaptiklari görüsme hakkinda bilgi verdiler.

Milletvekili Battal ve Belediye Baskani Pekmezci, Gençosman Mahallesi’nde yapilmasi düsünülen kentsel dönüsüm için uzun süredir üzerinde çalistiklarini ve Ankara’da Çevre ve Sehircilik Bakani Sayin Murat Kurum basta olmak üzere Toplu Konut Idaresi (TOKI) yetkilileri ile defalarca görüsme yaptiklarini bildirdiler.

Geçen hafta Bayburt Valisi Cüneyt Epcim’le birlikte Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum ve TOKI Baskani Ömer Bulut’u ziyaret ederek Bayburt’ta yapilmasi planlanan Kentsel Dönüsüm Projesi’ni ele aldiklarini dile getiren Milletvekili Battal ve Belediye Baskani Pekmezci, sehre yeni bir vizyon kazandirmak ve kentsel dönüsümü hayata geçirmek için uzun süredir çalistiklarini söylediler.

Bayburt’ta yapilmasi planlanan kentsel dönüsüm için gerekli çalismalari yaptiklarini ifade eden Milletvekili Battal, “Sehrimizde kentsel dönüsümü hayata geçirmek için Belediye Baskanimizla birlikte yogun gayret sarf ediyoruz. Mülkiyet sahiplerimizi memnun edecek sekilde Ankara’da Çevre ve Sehircilik Bakanimiz Sayin Murat Kurum basta olmak üzere Toplu Konut Idaresi (TOKI) yetkilileri ile defalarca görüsme yaptik. Sizlerin de atacaginiz adimlarla insallah sehrimizde kentsel dönüsümü hayata geçirecegiz” dedi.

Belediye Baskani Pekmezci ise kentsel dönüsüm için su ana kadar yogun bir çaba sarf ettiklerini ve bu konuda mülkiyet sahiplerinin menfaatlerini korumaya çalistiklarinin altini çizerek, “Bayburt’umuza yeni vizyon kazandirmak ve sehrimizi yeniden imar etmek için uzun süredir kentsel dönüsüm konusunda gayret ediyoruz. Sizlerin de menfaatlerini göz ardi etmeden çalismalarimizi sürdürüyoruz. Ankara’daki çalisma ziyaretlerimiz kapsaminda Milletvekilimizle birlikte Çevre ve Sehircilik Bakanimiz Murat Kurum basta olmak üzere Toplu Konut Idaresi (TOKI) yetkilileri ile defalarca görüsme gerçeklestirdik. Geçen hafta Valimiz Cüneyt Epcim ve Milletvekilimiz Fetani Bey ile birlikte Çevre ve Sehircilik Bakanimiz Murat Kurum ve Toki Baskani Ömer Bulut’u ziyaret ederek Kentsel Dönüsüm Projesi’ni enine boyuna tekrar ele aldik. Bayburt için daha iyi neler yapabilecegimizi degerlendirdik. Sizlerin de menfaatlerini göz önünde bulundurarak taleplerimizi ilettigimiz bakanimiz kentsel dönüsümün takipçisi olacagini ve kendi koordinatörlügünde olusacak heyetle çalismalarin hizlandirilacagini bildirdi. Bayburt’un gelisimine katki saglamak için elinden gelen her seyi yapacagini ifade eden sayin bakanimiza ilimize olan bu yaklasimi sebebiyle çok tesekkür ediyoruz. Bayburt’umuza daha iyi hizmetler getirebilmek için isbirligi içerisinde birlikte çalistigimiz Milletvekilimiz Fetani Battal’a da gayretlerinden ötürü ayica sükranlarimi sunuyorum” diye konustu.

Milletvekili Battal ve Belediye Baskani Pekmezci, toplantida mülkiyet sahiplerini tek tek dinleyerek onlarin talep ve görüslerini not aldilar. Kentsel dönüsüm sürecinin hizlanmasi için gayretlerinin devam edecegini söylediler.

Toplanti, Kentsel Tasarim Müdürümüz Teoman Hakan Orhan tarafindan kentsel dönüsüm sürecine iliskin yapilan sunum ile sona erdi.
Kaynak: İHA