Manisa'da Besibiryerde Turizm Ve Sanat Festivali Devam Ediyor

Manisa'nin Kula Belediyesi öncülügünde ilk kez düzenlenen Besibiryerde Turizm ve Sanat Festivali ikinci günde konserlerle devam etti.

Kula Kent Meydani'ndaki etkinlik kapsaminda konusan Kula Belediye Baskani Hüseyin Tosun, 7 yildir panayirlar, konserler ve aktiviteleri en üst perdede gerçeklestirmeye çalistiklarini söyledi.

Meydani gençlerin doldurdugunu, kültür ve sanat deyince olmazsa olmazlarinin birinin gençler oldugunu ifade eden Tosun, "Gençligini kazanamayan gelecegini kaybeder. Tabiri caizse gençleri kazanmak için yapilan savas, bir kurtulus savasi kadar degerlidir. Sizler inancinizla, ahlakinizla, fikirlerinizle, düsüncelerinizle insallah Ülkeyi de ilçeyi de sirtlayacaksiniz. Tarihi ve kültürel degerlerinizden uzaklasmadan, fikirlerinizden kopmadan, bosluga düsmeden yolumuza devam edecegiz." diye konustu.

Festival kapsaminda sanatçi Ece Mumay konser verdi.

Öte yandan, tedbirler çerçevesinde konser alanina girislerde HES kodu sorgulamasi yapilirken, asilari tamamlanmayan ya da PCR testi yaptirmayan kisilerin girisine izin verilmedi. Konser girisinde bulunan saglik ekibi, isteyenlerin asilarini yapti.

Kaynak: AA