Adalet Bakani Gül, Kesan'da Ziyaretlerde Bulundu

Adalet Bakani Abdulhamit Gül, Edirne'nin Kesan ilçesinde ziyaretler yapti.



Kesan Adliyesini ziyaret eden Gül, adliye çalisanlari ve avukatlarla sohbet etti.

Avukatlar Kesan Adliyesinde agir ceza mahkemesi kurulmasini talep etti. Bakan Gül de konuyu degerlendireceklerini belirtti.

Kesan Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Sesli, Gül'e adliyedeki çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Bakan Gül, Kesan Belediyesi ziyareti sirasinda gazetecilerin sorusu üzerine yaptigi açiklamada, merkezi ve yerel yönetim olarak Kesanlilara destek vermeye devam edeceklerini, adliyenin genisletilmesinin de gündemlerinde oldugunu söyledi.

Belediyedeki ziyarette Roman müzisyenlerden olusan grup, Neset Ertas ve Zeki Müren'in ölüm yil dönümü anisina eserler seslendirdi.

Gül, MHP ve AK Parti ilçe baskanliklarini da ziyaret etti.

Bakan Gül, AK Parti Kesan Ilçe Baskanliginda yaptigi konusmada, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan liderliginde her alanda vatandasin yaninda olduklarini söyledi.

Türkiye'yi 19 yilda daha da büyüten, gelistiren, kalkindiran bir hükümet olarak yola devam ettiklerini dile getiren Gül, "2023'e emin adimlarla yürüyoruz, Cumhur Ittifaki bu ülkenin gelecege emin adimlarla yürümesi adina çok önemli bir birlikteliktir. Milli ruhun bir arada olmasi anlami tasimaktadir. Cumhurla beraber yol yürüme anlami tasimaktadir." dedi.

Gül, milletin, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'i tekrar cumhurbaskani seçerek Türkiye'nin yolunda emin adimlarla ilerleye devam edecegini kaydetti.

Bakan Gül, dün vefat eden AK Parti Edirne Il Baskan Yardimcisi Mustafa Mercan'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerde, Gül'e Edirne Valisi Ekrem Canalp, TBMM Kadin Erkek Firsat Esitligi Komisyonu Baskani ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Kesan Belediye Baskani Mustafa Helvacioglu, AK Parti Edirne Il Baskani Belgin Iba eslik etti.

Kaynak: AA