Kiliçdaroglu'na Rize'de Çay Üreticileri Yerine CHP'li Baskanin Oglu Bilgi Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na Rize ziyaretinde çay üreticisi olarak bilgi veren kisi Artvin’in CHP’li Kemalpasa Belediye Baskani Ergül Akçiçek’in oglu Erkin Akçiçek çikti.

Kiliçdaroglu'na Rize'de Çay Üreticileri Yerine CHP'li Baskanin Oglu Bilgi Verdi
CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, bir dizi program kapsaminda bu sabah Rize’ye geldi. Ilk olarak merkeze bagli Bozkale köyünü ziyaret eden Kiliçdaroglu, burada köylüler ve çay üreticileri ile bir araya gelmek istedi. Kiliçdaroglu’nu burada Rizeli üreticiler yerine 98 kilometre uzaktan gelen partisine mensup Kemalpasa Belediye Baskani Ergül Akçiçek’in oglu Erkin Akçiçek karsiladi. Çay alim yerinde çay müstahsili gibi Genel Baskan Kiliçdaroglu’na bilgi veren Akçiçek, “Genel Baskanim, su çayi yurt disindan getiriyorlar ama bizim çayimiz harika bir çay ve her yere yeter. Bu sorunu çözecegiz. Bu sorunu çözerse Cumhuriyet Halk Partisi çözer” dedi.

Kiliçdaroglu, Akçiçek’e, “Bunlari çözmek için buraya geldik. Sizlerin sorunlarini biliyoruz. Mecliste kanun teklifi verecegiz” yanitini verdi.
Kaynak: İHA