AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Sason ilçesine bagli köylerde temaslarda bulundu.

Özdemir, beraberinde partililerle Çakirpinar, Sariyayla, Derince, Kaleyolu ve Dikbayir köylerini ziyaret etti, vatandaslarla bulustu.

Köy muhtarlari ile görüsen ve vatandaslarin evlerine konuk olan Özdemir, sorun ve talepleri dinledi.

Özdemir, köylere götürülen hizmetlerle vatandaslarin yasam standardinin çag atladigini söyledi.

"AK Parti iktidari olarak insanimizi hak ettigi daha iyi sartlarda yasatmak için gayret gösteriyoruz." diyen Özdemir, söyle konustu:

"Bütün politikalarimiz insan merkezlidir. Ilçelerimiz, beldelerimiz derken artik köylerimiz de bir çok imkana kavustu. Bu bir ülkenin gelismislik göstergesidir. Eskiden Avrupa'ya gittigimizde oradaki köylerin yoluna, alt yapisina gipta ederdik. Ama Türkiye eski Türkiye degil. Emanet ehil ellerde olunca ülkemizin geldigi refah ve gelismislik düzeyi ortadadir."

Özdemir, ilçelere, köylere ve beldelere önemli hizmetlerde bulunduklarini ve bu hizmetleri kaldigi yerden devam ettirmek için köy köy ilçe ilçe ve mahalle mahalle dolastiklarini aktardi.

Hizmet anlayisinda insan odakli bir anlayista olduklarini belirten Özdemir, söyle devam etti:

"Ülkemizde 2002 yili öncesine baktigimizda kisacasi ekonomik problemlerin had safhaya ulastigi insanlarimiz kendilerini ve nesillerinin geleceginden endise duydugu hak ve özgürlüklerin bahsinin bile suç teskil ettigi bir ortamda yasiyorduk. Komsulariyla problemli, dünyadan tecrit edilmis bir ülke konumundaydik. Ülkemizin insani kendilerini iyi yönetecek siyasi bir kadronun gelmesini beklemekteydi. Bu kadro AK Parti'nin kurulmasiyla beraber olustu ve iktidar oldu. Ülkemizde güven ortamini olusturacak yatirimlar gelmeye basladi. Enflasyon çift haneli rakamlardan tek rakamlara ve buna endeksli olarak faizler düstü. Saglikta egitimde çag atladik, duble yolar yaptik. Birçok alanda akla ve hayale gelmeyen atilimlarla ülkemiz çag atladi ve çag atlatmaya devam etmektedir. Bundan köylerimiz de nasibini aldi."

Kaynak: AA